#30dagenchallence ~ Mijn verborgen talent

#30dagenchallence ~ Mijn verborgen talent


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn verborgen talent. 

Ja die heb ik wel hoor. Ik denk iedereen wel. Het is maar hoe jij het tot uiting breng.

En dat is bij mij nu precies hetzelfde. Mensen weten niet wat ze aan mij hebben. En dat hoeft ook niet, ik ben de baas over mijzelf. Mensen hebben een oordeel over mij als ze mij zien. Ze hebben een oordeel over mij  hoe ik kijk, praat, loop en dans etc etc. 

Ik kan dan ineens uit de hoek komen waarvan ze denken "Oops, dit hadden we niet van haar verwacht"  Er komen mensen naar mij toe en zeggen dan "Sorry, ik dacht dat je iemand anders was, que karakter en doen" Je valt best wel mee. 

Ze kunnen mij ook een kameleon noemen, omdat ik steeds anders ben, terwijl ik toch dezelfde ik ben. Ze weten dus nooit wat ze aan mij hebben. Op bepaalde momenten ben ik het wel, maar ook weer niet, dat is een zelfbescherming die ik dan opbouw voor mezelf. En dat maakt het gewoon moeilijk voor de mensen. 

Mijn verborgen talent is blijven zoals ik ben en voor niemand verander. Je hou van me of niet, er is geen middenweg. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi zo.n talent
| 09:30 |
Tja, wanneer ken je iemand echt goed? Eigenlijk oordelen mensen van wat ze op het eerste oog zien. Is menselijk. Maar dat hoef je niet direct uit te dragen. Er zit veel verborgen in een mens tenslotte.
| 08:56 |
Yes, ben ik het helemaal met je eens hoor.
| 08:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen