×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
#30dagenchallence ~ Waar ik spijt van heb

#30dagenchallence ~ Waar ik spijt van heb


Waar ik spijt van heb?

Dan moet ik eigenlijk heel erg diep graven, want om eerlijk te zijn heb ik bijna nergens geen spijt van. 

Waar ik wel spijt van heb? Dat is, toen mijn ex en ik uit elkaar zijn gegaan, dat ik me er zo in verbeten had. Ik had eerder los moeten laten, maar, dat ging dan ook weer niet omdat er teveel op het spel stond.

Maar, door het te lang vast gehouden te hebben heb ik er heel veel last van gehad. And de "what if" en de "waarom" en het "hoe?"  hebben mij alleen maar vervelende gevoelens laten voelen. En dat is iets wat ik nooit meer zal doen.

Ik heb geleerd om los te laten, en niks meer in die rugzak te stoppen. Die moet leeg, en dat is hij bijna, ik zie namelijk de bodem al! En zou ik mij nog steeds erin verbijten? dan had ik de bodem nog niet gezien. 

Dus ja, hier heb ik heel veel spijt van. Maar, dat kan ik niet meer terug draaien. Dus keep de head up high en go on.