×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
De voordelen van Castor olie

De voordelen van Castor olie


Castor olie, wie kent het niet?

Ik gebruik het zelf veel voor mijn haar. Het is niet zo dat ik het in mijn haren doe en dan 1 uurtje later uit wast en vervolgens gezellig ga dansen. Nee, want dan zijn mijn krullen weg.  En dat is niet de bedoeling.

Na een verkwikkende douche voordat ik ga slapen doe ik het op mijn hoofdhuid, in mijn haar, en vooral de punten. Ik doe een speciale cape op mijn haar en ik ga ermee slapen, zodat het lekker kan intrekken. 

De volgende dag ga ik het uitspoelen, maar ik moet het wel 2x wassen. Extra masker in mijn haren voor mij krullen en ziet er weer goed uit. Mijn haren glanzen dan ook weer beter en het is gezond. Je haar zou er ook van kunnen groeien. Ik weet het niet, want ik gebruik nog steeds mijn HairJazz, waarover ik ook een blog over had geschreven.

Waar kan je Castor olie nog meer voor gebruiken?

  • Je kunt Castor olie gebruiken om de huid te reinigen of te voeden. Deze olie is vooral gunstig voor de wat rijpere huid. Het haalt bacteriën uit de poriën en vervaagt lastige vlekken. Daarnaast zal het de cellen in het gezicht herstellen. Ook is het 1 van de weinige oliën die makkelijk diep in de huid kunnen trekken. Smeer dagelijks een beetje op een watje en breng dit dan op je gezicht aan. Maar, een klein beetje! Anders wil je gezicht nogal vettig gaan aanvoelen. Ik kan er niet echt tegen, dus ik doe maar een klein drupje op mijn vinger.
  • Ik gebruik het als een natuurlijke en veilige makeup remover, er zit niks chemische in dus dan is Castor olie een goed idee. Het irriteert je huid niet en maakt het toch schoon. Doe wat olie op een watje en je hebt een parfum-vrije makeup remover. Ik wissel het af met kokos olie. 
  • Vermoeide ogen kunnen Castor olie heel goed gebruiken. Voor het slapen gaan kun je wat olie rondom je ogen smeren. Let wel op dat het niet in de ogen gaat zitten. Je gaat een waas voor je ogen krijgen, en het voelt niet fijn aan. Smeer meteen ook wat over je wenkbrauwen en wimpers zodat die voller kunnen groeien. Terwijl je slaapt zal de olie in je huid trekken. De volgende ochtend zullen je ogen er minder vermoeid uitzien. Wat de wenkbrauwen betreft?  Ik doe dit elke avond en mijn wenkbrauwen worden ook veel voller. Ik doe het ook op mijn wimpers, een klein drupje op een wimper borsteltje en ga dan zo mijn wimpers langs. Maar ook hiervoor geldt; een klein drupje! 

Zo is er ook de Castor shampoo. De shampoo is verrijkt met Shea butter en Jojoba olie. Het is een natuurlijke conditioner en shampoo gemaakt op basis van Castor Olie: de heerlijke Tropic Isle Living Castor Olie Shampoo met Shea Butter. D shampoo bevat geen sulfaten, parabenen en andere chemicaliën die schade aan je haar en hoofdhuid kunnen opleveren. Puur natuur dus. Het bevat organische en natuurlijke ingrediënten, zoals Aloë Vera, Jamaicapeper en Shea Butter. 

Je kan de Castor olie en de Shampoo hier kopen  Hier sylbibj
Super olie!!
02-04-2017 12:10
02-04-2017 12:10 • Reageer
Mano
Jup goeie olie
01-04-2017 21:47
01-04-2017 21:47 • Reageer
aaltje
zo leer je nog eens wat ken het niet
09-03-2017 10:53
09-03-2017 10:53 • Reageer
Husky's diary
Nooit van gehoord maar goeie blog!
09-03-2017 02:10
09-03-2017 02:10 • Reageer