Even weg geweest

Even weg geweest


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik was even weg met hubbie. We mochten vandaag onze nieuwe auto op gaan halen. Spannend! 

Hubbie was zo blij als een kind met snoepjes ;-)

Onze nieuwe Renault Kadjar, blauw metalic. Een geweldige auto! We hebben altijd Renault gereden en zullen dat dan ook blijven doen.  We hebben bijna alle types wel gehad. Ik rij zelf in de Renault Scenic, ruime wagen hoge instap. Ideaal! Ik voel me toch wel veiliger dan in mijn vorige Twingo. 

Wat er tegenwoordig allemaal in zit? Niet normaal meer joh. Je kan het zo gek niet bedenken of het zit er wel in. Mijn hubbie maakt heel veel km per jaar en dus ben ik geruster dat wij voor deze auto hebben gekozen. Ook een hoge instap, ruimte, en veel mogelijkheden. De technische dingen die zal ik allemaal gaan instellen, want dat is iets waar Hubbie niks van kan ;-) Er zijn verschillende types van en wij hebben gekozen voor de Bose uitvoering. 

Er zit geen standaard cd-speler meer in, dus ik ben de komende tijd wel even bezig om voor hubbie muziek op het sticky te gaan zetten. Leuk leuk! Helemaal zin in. 


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er goed uit :)
| 07:24 |
Geweldige kleur en de auto rijdt geweldig!
| 11:43 |
Dat geloof ik :)
| 14:32 |
Prachtige auto! Heel veel veilige kilometers gewenst!
| 14:30 |
Dank je wel..hij is idd prachtig!
| 14:41 |
Mooie auto! Veel plezier ermee.
| 14:05 |
ThnX Girl :-)
| 14:15 |
Veel rij plezier en veilige ritten toegewenst
| 13:33 |
Dank je wel :-) Dat gaat zeker lukken
| 14:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen