Het huis van mijn hubbie waar hij is opgegroeid ~ 3

Het huis van mijn hubbie waar hij is opgegroeid ~ 3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wij zijn in het huis van mijn schoonouders gaan wonen en waar mijn hubbie is opgegroeid een deel van zijn leven.

Mijn lieve lieve schoonpaps wilde dat wij in zijn huis gingen wonen. Dat had hij op zijn ziekbed gevraagd. Ik moest daar toch nog even over nadenken, omdat daar veel is gebeurd. Uiteindelijk na veel gesprekken met hem en met mijn hubbie ben ik het toch gaan doen. Maar! Er moest veel gedaan worden. het was natuurlijk nog in de oude staat. 

Deel 3, de bovenverdieping

Alle kamers moesten ook een metamorfose ondergaan.  Het kantoor van mijn schoonpaps zou onze slaapkamer worden. De logeerkamer bleef de logeerkamer en dan hadden we nog 1 kamer en dat werd onze kastenkamer. 

Alle kamers hebben we vervangen met nieuwe vloerbedekking en de hal ook. De badkamer had een opfriskleurtje nodig een een goeie poetsbeurt, maar daar is verder niks aan veranderd, dan hooguit een nieuw rolgordijn. 

In de kamers hingen allemaal lamellen...weg ermee!! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Echt wel veel werk
| 16:59 |
Mooi geworden hoor!
| 16:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen