×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Het huis van mijn hubbie waar hij is opgegroeid ~ 3

Het huis van mijn hubbie waar hij is opgegroeid ~ 3


Wij zijn in het huis van mijn schoonouders gaan wonen en waar mijn hubbie is opgegroeid een deel van zijn leven.

Mijn lieve lieve schoonpaps wilde dat wij in zijn huis gingen wonen. Dat had hij op zijn ziekbed gevraagd. Ik moest daar toch nog even over nadenken, omdat daar veel is gebeurd. Uiteindelijk na veel gesprekken met hem en met mijn hubbie ben ik het toch gaan doen. Maar! Er moest veel gedaan worden. het was natuurlijk nog in de oude staat. 

Deel 3, de bovenverdieping

Alle kamers moesten ook een metamorfose ondergaan.  Het kantoor van mijn schoonpaps zou onze slaapkamer worden. De logeerkamer bleef de logeerkamer en dan hadden we nog 1 kamer en dat werd onze kastenkamer. 

Alle kamers hebben we vervangen met nieuwe vloerbedekking en de hal ook. De badkamer had een opfriskleurtje nodig een een goeie poetsbeurt, maar daar is verder niks aan veranderd, dan hooguit een nieuw rolgordijn. 

In de kamers hingen allemaal lamellen...weg ermee!! 
johan_jongedijk
Echt wel veel werk
30-01-2017 16:59
30-01-2017 16:59 • Reageer
Hans van Gemert
Mooi geworden hoor!
30-01-2017 16:10
30-01-2017 16:10 • Reageer