Je darmen reinigen

Je darmen reinigen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Je darmen hebben het er maar druk mee. Alles, maar dan ook alles moeten ze verwerken en daar staan wij niet altijd bij stil.

Vaak hoopt er zich veel afval op in de darmen, waardoor het hele lichaam slecht functioneert. De darmen, ook wel het colon genaamd, kunnen een hoop problemen veroorzaken als ze niet schoon zijn. Daarom is het aanbevolen om een drainage uit te voeren. Het is ook handig om te weten wat ophoping van giftige stoffen veroorzaakt, zodat het zoveel mogelijk kan worden voorkomen.

Is het dan ook geen tijd dat wij de darmen even onderhanden nemen? Ik heb pas te horen gekregen dat ik dit juist even moest gaan doen. 1 keer per jaar meer dan zat. 

Maar,  je kan het ook 9 dagen doen dmv een smoothie, and i smoothies! 

Eén van de beste recepten om je darmen te reinigen, is gemaakt van het sap van twee sinaasappels, zeven aardbeien en drie ontpitte perziken, in stukjes gesneden. Dit helpt om je darmen natuurlijk te reinigen en je ademhalingsstelsel te versterken. Het is ook bewezen dat dit depressie vermindert. Dit klinkt raar, maar dit heb ik dus ook gehoord, het bleek al wetenschappelijk bewezen, al doe ik niet alles zo snel geloven wat dat betreft ;-)

Ok, verder met het receptje

Doe al het fruit in de blender en mix het. Drink het onmiddellijk op zonder af te gieten, voordat je aan je ontbijt begint. Drink dit negen dagen achter elkaar. Een uur na deze smoothie gedronken te hebben, kan je beginnen met je normale ontbijt.

Yam Yam, zal vast wel lekker zijn! Hier wil ik wel mijn darmen mee reinigen hoor. 

Advies om de darmen permanent te reinigen
  • Eet tussen de acht en tien stukken fruit per week: kies altijd het fruit met meer vezels, zoals rood fruit.
  • Kies twee tot drie keer per week voor volkoren producten voor de koolhydraten.
  • Kies voor voedsel dat helpt om het colon te reinigen. We bedoelen hiermee alles dat rijk is aan eiwitten en vezels.
  • Eet geen zoetigheid of vetten.
  • Voeg hele lijnzaden toe aan je maaltijden en sprenkel dit over je voedsel.
  • Beweeg elke dag (minimaal 30 minuten wandelen) en drink elke dag genoeg water (minimaal 2 liter per dag is aanbevolen).

Water drink ik al de hele dag, en elke dag weer. Soms vergeet ik het en dan zie ik het snel genoeg aan mijn urine dus hopla...water en nog eens water! 

Reinig jij wel eens je darmen? En dan met wat? Hoe? Ik kan mij nog herinneren met Patty, dat was pas hilarische! en pijnlijk lijk mij..never ever dat ik dat zo ga doen...ik pak wel een smootie! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik drink elke morgen een smoothie van:
2 sinaasappels
1 appel
1 banaan
Handvol spinazie.

Is dat ook Goed?
| 00:19 |
Natuurlijk wel! Jij moet je er ook goed bij voelen hoor
| 19:53 |
Dank je.
| 20:20 |
Ik probeer het te doen door heel veel water te drinken
| 14:29 |
Ik drink ook heel veel water elke dag, maar dat is niet genoeg
| 17:21 |
Een smoothie drink ik niet graag op de nuchtere maag. Maar de detoxthee die Alie hieronder noemt ga ik opzoeken.
| 10:03 |
Ik drink 's morgens een kopje detoxthee met een scheutje appelazijn, gezet met een beetje honing. Verder inderdaad veel water. Zo nu en dan eet ik wat vijgen.
| 20:18 |
Veel water doe ik ook al, maar die detoxthee? Hmmm nee dank je wel. Ik maak netjes de smoothie, dat is nog wel uit te houden die 9 dagen ;-)
| 21:40 |
Het is wel gewoon die van Lipton en die smaakt niet verkeerd. Met brandnetel en pepermunt enzo.
| 21:59 |
Ohhhh dan valt het al reuze mee denk ik
| 22:09 |
Goede tip! Dank!
| 10:02 |
Oh wat een goed idee. Detoxthee.
| 00:19 |
Heel belangrijk inderdaad! Hoewel ik betwijfel of die rigoreuze klisma's nu zo gezond zijn....je sloopt er ook de bacterie balans weer mee als je alles wegspoelt. Misschien is lief zijn voor je lichaam wel voldoende. Lekkere fruitjes, fijne groentes en stevig brood....zeker geen straf!
| 18:10 |
Juist! die kliksma's? bacterien hebben we toch ook wel nodig. Zoals Patty Brard had gedaan, ook dat was zo rigoreus! Shit zeg!
En die "straf"die jij noemt zijn idd lekker ;-)
| 21:42 |
Volledig mee eens.
Ik had eerder ook reeds een blog over propere darmen.
yoo.rs/candy.bodycoach/blog/een-goede-gezondheid-begint-bij-schone-darmen-1488719391.html?Ysid=38328
| 13:25 |
Ik link jou blog in de mijne.
| 13:26 |
Yes! :-)
| 13:27 |
Direct even lezen en linken aan mijn blog hier ;-)
| 13:28 |
dank je
| 13:30 |
Ja, mijn darmen worden regelmatig gereinigd, spoelen noemen ze dat. Dan mag ik 4 liter vieze drank drinken en zijn mijn darmen leeg en schoon, ik draag nl een stoma. Het laatste stukje darm wordt gereinigd door een klisma, momenteel is dat ontstoken en krijg ik schuimklisma's met prednison. Het is dus een geneesmiddel, 4 weken dagelijks en nu nog 4 weken om de dag. Ik heb dus deze manier van reinigen van de darmen niet nodig, maar zal het ook niet al te vaak tot me nemen, want dan blijf ik zakjes verwisselen ;), maar een smoothie, ik kan er heerlijk van genieten. Wat ook lekker is, vooral met deze dagen, wat fruit met water invriezen en het daarna in de blender doen met vers fruit.
| 13:04 |
Smoothie ben ik ook ook zo dol op! Die maak ik al vaak, maar zal die voor mijn darmen ook maken, schoon en vitamine binnen tegelijkertijd ;-)
| 13:08 |
Amai, dat is heftig !! Veel beterschap
| 13:24 |
Ik denk dat het inderdaad beter is om je darmen in conditie te houden en vooral de trage stoffen (vlees en vetten) te beperken.
Ik heb meerdere laxeer kuren (Moviprep-Cleanprep) moeten doen, waarbij mijn hele stelsel leeggemaakt is, en dan ook echt schoon tot waterspoeling na, maar ik merk dat het een hele poos duurt en veel aandacht vraagt om de flora weer op orde te krijgen.
Goed verzorgen je darmen is zeer belangrijk, ik kan er over mee praten, ik ben nu een stuk van mijn dikke/endeldarm kwijt en moet meer opletten wat ik eet drink en hoe ik met stress en prikkels om ga.
| 12:19 |
Poeh!! dat is inderdaad niet fijn allemaal! Maar we vergeten het vaak tot altijd he? De dikke darm is zo belangrijk voor ons.
| 12:21 |
Heel belangrijk. Als we nagaan hoeveel en wat we allemaal in ons mond proppen hebben ze het zwaar te verduren.
| 12:37 |
Klopt idd! ik weet wel dat ik heel veel tot mij neem hahaha
| 13:08 |
Ik verbaas mij ook nog steeds wat ik eet en dat het allemaal nog keurig verwerkt wordt.
Ik moet wel zeggen sinds ik dagelijks wat melk kefir kweek drink zijn mijn darmen veel minder irriteren.
Voor mij een groot voordeel omdat ik de karnemelk smaak lekker vind en dat hier niet te koop is :-)
| 13:16 |
Dat is idd beter, we moeten vaak, als er iets aan de hand is, kijken naar alternatieven.
| 13:32 |
Hele goeie blog met nuttige informatie, we gaan hem delen :)
| 12:14 |
ThnX! :-)
| 12:18 |
Graag gedaan
| 12:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen