Je hebt me gevonden

Je hebt me gevonden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Je hebt me gevonden, maar of ik daar nu zo blij mee ben? 


Het is nu een jaar geleden dat ik jou tegenkwam, of kwam jij mij nou tegen? Ok, maakt niet uit ook. Toen ik je een jaar geleden zag was ik ook al niet blij met je. En nu dus ook weer niet. 

Jij ben wel blij dat je me weer "ziet". Ik vraag mij dan toch wel af waarom, want je hoeft niet speciaal bij mij te zijn hoor. Je mag ook naar andere mensen toe. Maar, of die ook zo blij zijn met jou? Ik denk het niet.

Nu moet ik weer met je dealen! Op het moment weet ik nog niet hoe je het gaat aanpakken, daar ben ik wel benieuwd naar eigenlijk. Want vorig jaar had je me zo goed te pakken, dus dat duurde wel even. Ik weet niet waar je nu mee bezig bent, maar het is niet goed. Je bent al een paar dagen in mijn buurt en ik probeerde je echt weg te krijgen. Maar ik ben bang dat het mij niet lukt. Weer niet!

Dus, ik geef mij over, ik kan geen kant op, al zet ik wel al mijn middelen in natuurlijk, zodat het misschien toch nog zal meevallen. 

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
als die weer komt, lekker direct gaan liggen!
| 15:18 |
Ja, dat heb ik toen ook gedaan. Ik heb me vol gegoten met paramolletjes, hoestdrankjes en citrosan, en dat heeft geholpen, tenminste, het heeft niet doorgezet, maar er zit nog steeds iets niet goed. Maar ik blijf vol houden hoor, dit is mijn lichaam en als ik zeg dat ik niet ziek wil zijn, dan wil ik dat niet. Punt!
| 15:45 |
vit.D werkt echt egweldig, wan tmet mijn gestel na de operaties nog steeds niet ziek, tip dus
| 16:17 |
Die ga ik er eens bij nemen dan. C heb ik al en B ook ;-)
| 16:18 |
die zijn al aardig wat, maar de D was op tv en blijken we allemala te kort te komen,
lees er maar over
| 16:34 |
Ga ik eens doen ;-) Dank je wel
| 16:57 |
Venijnig 'verkoudheid wanna be griep'-virusje (of andersom) waart er inderdaad rond. Beterschap.
| 23:52 |
ThnX ja klopt. Ik heb al geen leuke dingen over gehoord, ik ben (nog) gespaard gebleven van koorst etc etc..al zit er nog steeds iets niet lekker. Dus ik doe het lekker rustig aan
| 23:54 |
Hahahaha, veel beterschap!
| 00:45 |
Hahahaha, och arme... beterschap!
| 21:23 |
Succes ermee dan maar
| 17:02 |
i can beat this!! ;-)
| 13:22 |
Erg leuk geschreven
| 13:15 |
Gezondheid gewenst. Dan maar
| 12:52 |
Ai, beterschap en hopelijk helpen je middeltjes het te laten meevallen.
| 11:54 |
Aii, veel beterschap, wel een leuke tekst die je gemaakt hebt :)
| 11:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen