Zelf je eigen parfum maken

Zelf je eigen parfum maken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Molecule 01 is een scheikundig aroma, die worden gebruikt in vrijwel alle moderne geuren om geuren zoals jasmijn of ceder of een tal van andere bekende olfactorische favorieten recreëren. Deze geur is echter de eerste om hulde te brengen aan Iso E Super, dat ruikt  als sandelhout zoete / ceder-achtige geur. Omdat Molecule 01 een scheikundig aroma is in plaats van een parfum, maar gedraagt ​​zich anders. Je moet de parfum dragen om het te begrijpen.


Monstertje besteld

 

Ik bestelde een monster, omdat ik graag willen weten hoe dit parfum ruikt. En ik wil bijna alles proberen.

Bestel het hier

Ik kreeg mijn monster en het ruikt zalig. Althans mijn ervaring, je bent dol op deze parfum of je haat het. Ik doe het op mijn polsen en mijn nek. de volgende dag met wakker worden ruikt het nog, af en toe. Het komt en het gaat. Net als de originele. 

Naar wat ruikt het? Hout, musk met een gevoel van bloemen. Iets smokey, enigszins terughoudend en warm. Zoals anderen opgemerkt, komt het en gaat het gedurende de dag.


Maar! De prijs? 100ml € 115, -

OMG! Nope, ik zal dit niet kopen! Ik heb zoveel favoriete parfums die ik echt wil kopen, maar deze parfum? Echt niet!

Ik kijk altijd op internet naar manieren om iets nieuws te creëren. En ik ontdekte dat deze parfum te maken was door mijzelf. En ik deed dat! Zo makkelijk peasy te doen! En veel goedkoper.

Toen ik klaar was? de geur ruikt als het origineel. En veel goedkoper!

 Hoe ik deze parfum zelf maakte:

Ik heb de pure Iso E super gekocht in een webshop. Daarbij kocht ik de alcohol, en nee niet om te drinken natuurlijk, maar cosmetische haarwater. De verhoudingen zijn heel simpel. Ik heb 90 ml haarwater en 10ml Iso E door elkaar gemengd.  Laten blenden, dus zachtjes vermengen door het flesje heen en weer te bewegen. En klaar was mijn parfum.

 

Bestel hier jouw ingrediënten en maak ook jouw parfum. Het scheelt je heel veel geld. Voor € 18,00 kan jij het helemaal zelf. 

 

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een handige blog en ook leuk om te lezen!
| 16:10 |
Zelf maken lijkt mij ook heel leuk. Wat is de link naar de webshop?
| 11:32 |
Ik heb in deze webshop alles in 1 gekocht. www.hekserij.nl/MAKKELIJK_Parfum_No1_maken.aspx
| 11:36 |
Dank je wel :D
| 11:57 |
:-) your welcome!
| 12:22 |
Ik gebruik als parfum een druppeltje etherische olie op mn haarelastiek :) zo ruik ik de hele dag naar roosjes en zo'n flesje gaat lang mee!
| 02:25 |
De titel impliceert dat ik uitleg krijg over het zelf maken van parfum en daar ben ik heel benieuwd naar! Maar ik moet dan dus effe gaan googlen begrijp ik uit jouw stuk! maak je ook verschillende geuren of slechts 1?
| 12:08 |
Natuurlijk wil ik het wel even neerzetten over hoe ik het gemaakt hebt ;-) Had ik er beter gelijk bij gezet inderdaad. Ga ik nu direct doen! Ik heb nu deze gemaakt. Maar ik kan verschillende maken. Zo ook de waxmelts., maar daar moet ik ook nog een stukje over schrijven.
Ik koop ze, maar ik maak ze ook zelf hoor. Ik ben nogal een creabea, en het is zo leuk om te doen.
| 12:14 |
Top! Jammer dat we geen geurcomputer hebben he?! Fijne dag!
| 12:27 |
Ik zou er geen problemen mee hebben hoor ;-) jij ook een fijne dag in het mooie Frankrijk
| 12:34 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen