Jarig geweest en nu?

Jarig geweest en nu?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige week zaterdag verjaardag gevierd en ja hoor diverse cadeaubonnen ontvangen met diverse bedragen op staan. 

Maar een hele dilemma wat ga ik kopen?

Ik maak dan taarten als hobby en alle spullen staan in een oude kledingkast van mijn dochter, maar we willen de kleine kamer een beetje omgaan gooien, nieuwe kast van ikea zo'n vakkenkast en dan een nieuwe bureau erbij.

Ik ben dan een mieppie als iemand zo'n kast ken van ikea dan heb je alles open bloot liggen, dat hoef voor mij niet! Ik wil dat weg gewerkt hebben vooral alles losse spullen van de taarten heb het nu een beetje in schoenen dozen zitten en wel nieuwe bakjes erbij gekocht maar het is zo'n berg pff. Zelf de bakvormen in diverse maten, brengt op zich al een rommeltje. 

En toen dacht me partner aan allemaal deurtjes ervoor te maken, maar dan krijg je al gelijk zo egale blok in de ruimte vind ik ook weer zo saai hihi.

Een foto als ideetje. 

De linkse foto is een beetje een idee hoe ik het dan wilt. Iemand een idee hoe ik eigenlijk alle taart spullen niet in zicht wilt hebben maar gewoon netjes opgeborgen dat ik eigenlijk een bak koopt, bij ikea heb je van zulke leuke's en dan gooi ik de uitstekers en vormpjes erin, maar dat vind ik ook weer zo rommelig eruit ziet al is het in een bak.

Ja sorry je zal wel denken wat een mieppie of een muts maar het is misschien gek maar als je dan een bak opent of een la dat je dan bakjes daarin heb zitten en dan hup gelijk zo gemakkelijk kan pakken. Breng zelf ook rust in je hoofd.

En die foto ernaast is zo leuk, dat ga ik ook doen, genoeg rollen liggen. 

Maar ff over de cadeaubonnen, heb ik dus aardig wat ontvangen en toen dacht ik aan bakken te kopen voor in een bak of in een la maar welke is handig of leuk. Er moet nog een leuke lamp komen, hang al 2 jaar een fitting en verders niks.

Ik wil de kamer een beetje oppimpen en vrolijk maken.

Iemand ideetjes, Ik weet toch nooit wat ik dan met de cadeaubonnen moet gaan doen, dan koop ik weer spullen voor de kids dusja.. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik probeer bonnen snel te besteden, soms ook bij speciaalzaken voor eten en drinken. De laatste keer een Gamma pas gekocht, met een cadeau pas, manlief klust zoveel. Een keer een cadeaubon laten verlopen, zo zonde.
| 22:15 |
volgens mij weet je al aardig wat je wil
| 15:30 |
je hebt in ieder geval leuke ideeen, veel succes ermee
| 20:42 |
Ik wil ook altijd alles netjes georganiseerd hebben. Ik kijk vaak op WeHeartIt of op pinterest voor inspiratie
| 16:14 |
Weheartlt ken ik nog niet , ga ik eens op neuzen.
| 20:14 |
ik weet niet waar je cadeau bonnen van hebt maar anders een goed boek, geurtje
| 15:55 |
Ik hou niet van lezen haha een geurtje kom ik om..
| 20:14 |
succes je gaat vast wel wat leuks vinden, het hoeft ook niet vandaag
| 19:28 |
op pinterest kan je misschien wel leuke ideetjes vinden?
| 14:25 |
Ja doe ik ook maar zoveel leuks dat ik daar gewoon overvol van raakt hahaa.
| 20:14 |
Cadeaubonnen niet te lang laten liggen, je loopt altijd het risico dat ze niet meer ingenomen worden als de keten in betalingsproblemen dreigt te komen, je zag het bij V&D.
En een hele goede reden is jezelf te verwennen met meer cadeautjes. Geniet ervan.
| 12:09 |
Het zijn vvv bonnen. Cadeaubonnen
| 20:13 |
Goede keuze van de gevers.
Veel plezier met shoppen.
| 20:58 |
Dat zeker wel maar het kiezen ergens van een drama. Ik kan niet kiezen.
| 20:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen