Vervolg opleiding.

Vervolg opleiding.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb al een diploma administratief medewerkster gehaald in 2004 maar al zo lang uit de branche dus ik ben opnieuw begonnen.

Vanaf oktober volg ik de opleiding receptioniste/telefoniste, elke maandag 3 uurtjes naar school met 14 leuke dames wordt alles netjes uitgelegd en huiswerk mee, in maart is het diploma,

maar ik kreeg vandaag een mail om het vervolgopleiding te volgen, administratief medewerkster voor 3 maanden, met dezelfde docent en zelfde tijden en dag. En 10 lessen totaal en extra stof dat je dan moet leren.

Even in overleg gegooid met mijn partner, hij zeg als je er zoveel plezier in heb en verder wilt groeien, lekker doen

Als ik deze dus de vervolg opleiding zou gaan volgen, kan ik ook verder studeren.

Maar in wat daar ben ik nog in twijfel.

Ik ben er wel achter gekomen dat ik planning leuk vindt, en vergaderingen voorbereiden en bij vergaderingen bij zijn om alles te noteren en koffie/thee verzorgen maar vooral de planning of zelfs planningen maken enorm leuk vindt.

Maar welke kant ik dan zou moeten kiezen, geen idee het is zo veelzijdig. Ik zat zelf te denken om dan de opleiding secretaresse te gaan volgen..
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vind het eerlijk gezegd zonde dat je iets wat je hebt niet gelijk gaat doen. Secretaresse opleiding (heet volgens mij al jaren office manager) kun je ook nu gelijk doen. Bij volwassen onderwijs worden al die eisen helemaal niet gesteld. Typen, telefoneren, notuleren enz zit er allemaal bij in. Je hebt helemaal geen vooropleiding adm mw nodig
| 08:15 |
Om een diploma te hebben om in de richting van commercieel of secretaresse opleiding of een andere moet je dus eerst beginnen met telefoniste/receptioniste opleiding te volgen of direct gelijk administratief medewerker voordat je een hoger niveau mag gaan starten
| 15:33 |
Ik heb de secretaresse opleiding gelijk gedaan en niet eerst adm eerst
| 16:02 |
JA je kan dat hier ook doen, maar daar zit namelijk gelijk ook receptioniste/telefoniste en administratief medewerker bij. Maar ik doe het in stappen omdat ik na administratief medewerker daarna nog twijfel over een vervolg.
| 17:43 |
Ik wens je heel veel succes
| 19:44 |
Zijn er veel vacatures voor secretaresses?
Het is wel zo handig een opleiding te kiezen waar vraag naar is.
| 02:38 |
Ja secretaresse wel of je zoeken administratie met secretaresse ervaringen.. Ik heb er al naar gekeken, wil daar geen fout in maken.
| 09:58 |
Spannend, lastige keuzes dus, maar zal vast goed komen :-)
| 21:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen