×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Vervolg opleiding.

Vervolg opleiding.


Ik heb al een diploma administratief medewerkster gehaald in 2004 maar al zo lang uit de branche dus ik ben opnieuw begonnen.

Vanaf oktober volg ik de opleiding receptioniste/telefoniste, elke maandag 3 uurtjes naar school met 14 leuke dames wordt alles netjes uitgelegd en huiswerk mee, in maart is het diploma,

maar ik kreeg vandaag een mail om het vervolgopleiding te volgen, administratief medewerkster voor 3 maanden, met dezelfde docent en zelfde tijden en dag. En 10 lessen totaal en extra stof dat je dan moet leren.

Even in overleg gegooid met mijn partner, hij zeg als je er zoveel plezier in heb en verder wilt groeien, lekker doen

Als ik deze dus de vervolg opleiding zou gaan volgen, kan ik ook verder studeren.

Maar in wat daar ben ik nog in twijfel.

Ik ben er wel achter gekomen dat ik planning leuk vindt, en vergaderingen voorbereiden en bij vergaderingen bij zijn om alles te noteren en koffie/thee verzorgen maar vooral de planning of zelfs planningen maken enorm leuk vindt.

Maar welke kant ik dan zou moeten kiezen, geen idee het is zo veelzijdig. Ik zat zelf te denken om dan de opleiding secretaresse te gaan volgen..

wakeupkitty
Vind het eerlijk gezegd zonde dat je iets wat je hebt niet gelijk gaat doen. Secretaresse opleiding (heet volgens mij al jaren office manager) kun je ook nu gelijk doen. Bij volwassen onderwijs worden al die eisen helemaal niet gesteld. Typen, telefoneren, notuleren enz zit er allemaal bij in. Je hebt helemaal geen vooropleiding adm mw nodig
04-12-2017 08:15
04-12-2017 08:15
jolandemooij
Zijn er veel vacatures voor secretaresses? Het is wel zo handig een opleiding te kiezen waar vraag naar is.
02-12-2017 02:38
02-12-2017 02:38
LWAlmanak
Spannend, lastige keuzes dus, maar zal vast goed komen :-)
01-12-2017 21:13
01-12-2017 21:13