×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBewust mezelf.

Bewust mezelf.


Er zijn dingen die ik ontzettend waardeer, maar ook met open armen wil ontvangen. Wanneer die mooie momenten geen woorden nodig hebben, dan ben ik blij! Als je beste vriend(in) je verrast met iets wat jij ontzettend leuk vind of juist iets waarvan je dag niet meer stuk kan maken!  

Ik heb een mooie hobby ontworpen, eigenlijk al vanaf jongs af aan. Schrijven is mijn uitlaatklep en mijn steun, omdat dat me uit het diepste dal haalt. Nu heb ik een lange tijd gehad waarin spanning en te veel 'troost' vinden het enige waren, waar ik normaal gesproken geen last van hebt.  Vele omschrjven mij als het vrolijke vogeltje die altijd lacht, is wat overdreven. Maar ookal zit ik niet lekker in me vel, dan nog lach ik! Daarom is gedichten schrijven 1 van mijn hobbys en ook vrije tijds bezigheden geworden. Ik zal eens een van de eerste gedichten publiceren, bij mijn volgende 'post' !!!

" bewust mezelf" is persoonlijk en toch een verhaal, uteindelijk word het beter. 

Ik leer nog elke dag en ben daar bewust mee bezig! Ik zie overal iets moois verschijnen of het nou de zon is of een gebaar.  Dus bijdeze, 

Be human, be you !!


😃☝💙signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!