Ik sta vandaag onder spanning...!

Ik sta vandaag onder spanning...!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik werd vandaag om 8:00 wakker en ben nog even lekker blijven liggen. Vandaag hoefde ik niet te werken omdat ik vanmiddag terug moet naar het ziekenhuis. Ik ben erg gespannen omdat ik een oplossing wil voor mij "probleem". Geen idee wat ik mankeer maar ik weet wel dat ik zo niet tot mij 65ste kan en wil werken. Op dit moment werk ik 3 dagen en dat hou ik nog maar net vol. Ik ben 26 en het liefste werk ik 5 dagen zodat ik ook lekker verder kan sparen maar ik hou het niet vol ik stort echt gewoon letterlijk in. Vandaag dus heel gespannen, veel buik rug en beenpijn, ik denk dat het nu wat erger is omdat ik gespannen en gestrest ben. Ik moet om 15:40 in het ziekenhuis zijn en hopelijk kom ik er dus uit met een oplossing met iets wat mij leven weer leuker gaat maken.

Ik zal een nieuwe blog aanmaken als ik thuis ben. Ik ga nu lekker verder lezen en reageren op jullie blogs 538 knalt hier uit de speakers dus afleiding genoeg.

Fijne maandag!

liefs, TamaraBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hmm, sterkte en succes !!
| 20:05 |
Sterkte! Ik hoop met je mee
| 16:01 |
Hopelijk komt er een oplossing voor je probleem, sterkte !!!
| 13:01 |
Ja idd dat hoop ik ook echt.
| 13:05 |
Sterkte ! ik hou je blog in het oog voor de uitslag
| 12:58 |
zo lief ik noem jullie voortaan gewoon mij 3de familie dus welkom allemaal
| 13:00 |
Wat naar voor je meid! Niet dat het nu heel veel helpt maar toch een hele dikke knuffel voor jou van mij...
| 12:03 |
Agh super lief bedankt doet me erg goed.
| 12:15 |
Geen dank. heel veel succes straks
| 12:20 |
Heel erg veel succes straks en laat even weten hoe het gegaan is!
| 12:00 |
Ik laat zeker weten hoe het gegaan is. Ik merk door het bloggen dat ik mij ei kwijt raakt en dat het op die manier ook word verwerkt wat ik mee maakt of gemaakt heb.
| 12:15 |
Absoluut, het is een goede uitlaatklep en een klein beetje ''support'', al is het maar van iemand die je niet kent, kan soms echt helpen!
| 12:40 |
Sterkte ermee vandaag, hopelijk krijg je een werkende oplossing
| 11:45 |
Dank u wel. Ik ga vandaag op mij -- staan
| 11:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen