×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Tijdje geleden!

Tijdje geleden!


Het is even geleden dat ik iets geplaatst heb hier.
Mijn idee was elke dag minimaal 1 berichtje te plaatsen.
Nou dat is dus mislukt.
Zondag ben ik gaan mountainbiken in bergen op zoom was echt heerlijk zon op me bolletje en voelde me echt goed ondanks dat ik ongesteld was.
Vanaf maandag ben ik ziek thuis, ik zal proberen uit te leggen wat ik heb en hoe dat voelt en hoe vervelend dat is.
Vorig jaar had ik een maand dat ik 20 dagen vloeide, dat hield 3 maanden aan toen zei mij moeder dat is niet normaal ik zou eens naar de huisarts gaan. De andere dag heb ik toen gelijk gebeld en een afspraak gemaakt. Ik mocht de andere dag gelijk langs komen en heeft ze mij doorverwezen naar een shl punt waar ik een uitstrijkje heb laten maken en bloed laten prikken een week later belde de huisarts met de mededeling dat ik een cyste had op me eierstok en dat als ik meer wilde weten ik een afspraak moest maken. Ik wist niet goed wat een cyste was maar hoefde me geen zorgen te maken volgens mij huisarts. Toen 6 maanden laten nog steeds elke maand 20 tot 25 dagen van de maand vloeien was ik het zat, ik was moe had pijn in mij buik rug en was echt op en kon niet zo verder. Ik mocht naar het ziekenhuis en daar was helaas een wachtlijst voor nou geen probleem. Ik mocht naar het ziekenhuis toe dat voelde echt onwijs fijn. Op de dag zelf was ik heel zenuwachtig en bang om misschien toch iets anders te horen te krijgen dan wat ik nu wist. Het was een hele lieve vrouw die veel vragen had en die ik netjes beantwoord heb naar eer en geweten. Ze vroeg of ze inwendig een paar onderzoeken mocht doen ik zei dat ik daar geen problemen mee had. We gingen haar kamer in en ik ging op zo'n fantastische stoel zitten wat echt aangenaam zit ma niet heus. Ik zat daar met mij benen wijd een lamp op mijn doos gericht en een vrouw die daar zit te kijken en foto's maakt van de binnenkant met zo'n slang (even de naam kwijt) er was een stagiaire die vanalles aangaf verder erg weinig. Ze zei dat ze nog 1 onderzoek bij mij wilde doen dan zou ze een slang inbrengen en daar zou water uitkomen op zich heb ik daar geen problemen mee helaas kon de stagiaire dat niet dus moest er een nieuw persoon bijkomen die werd gebeld en klopte op de deur en deed haar werk. Zat ik daar op een stoel met mij benen wijd en 3 vrouwen die mij doos zaten te bekijken maar dit onderzoek met water zou een kleur afgeven en op die manier zou ze dingen kunnen uitsluiten. Ik kreeg een maandverbandje en mocht me weer aankleden. Ik netjes het maandverbandje in me broekje gedaan aangekleed en ging de kamer weer binnen. De mevrouw legde uit wat een cyste was, wat er zou gebeuren als die stuk zou gaan of zou krimpen. Gelukkig voor mij was de cyste maar 4 cm klein en dat is in dokterskenmerken niks. Ze vond het wel vervelend dat ik zoveel klachten had en wilde mij daar graag vanaf helpen. Aankomende maandag moet ik weer terug na haar bezoek en tabletten plus telefonische afspraak ging het 2 maanden goed ik had echt zo iets van yes en kon de wereld weer aan. Maar helaas januari werd ik niet ongesteld februari wel maart is nog bezig maar ik vloei veel, heb veel pijn en zit al op dag 9 mijn energie is weer 0 en ben het beu. We zijn een jaar verder en ben er zo klaar mee.
Voor de mannen die meelezen sorry dat dit een vrouwen praatje is maar soms moet je hier je hart over luchten en ben nog maar 26 jaar en wil zo graag kindjes maar heb vandaag besloten dat als ze niks weet ik er voor kiest om de cyste te laten verwijderen doormidden van een kijk operatie. Bedankt dat jullie dit heb willen lezen en eventueel reageren.
Vanaf maandag hoop ik meer te weten en zal ik jullie daar van op de hoogte houden.
Gister ben ik wezen stemmen samen met mij vriend.
Vanochtend lekker wezen 7 km wezen lopen in de zon en vanmiddag lekker in de tuin in de zon gegeten en in de tuin gewerkt inmiddels zit ik op de bank en zie ik dat ik gewoon al verbrand ben vanavond even aloë vera gel erop doen en slapen dan is het morgen weer goed.
Nou mensen geniet van de mooie dagen en alvast van het weekend.


Liefs,
TamaraHpj Goossens
Niks niet sorry, goed dat je het van je af durft te schrijven!!
17-03-2017 00:28
17-03-2017 00:28 • Reageer
Bosslady
Ik hoor het steeds vaker bij vrouwen dat ze last hebben van cystes,, ik hoop voor je dat er snel verbetering op zal treden!
16-03-2017 23:20
16-03-2017 23:20 • Reageer
Aaricia Frans
Aii dat is niet fijn beterschap
16-03-2017 22:11
16-03-2017 22:11 • Reageer
frieke
oei klinkt niet leuk, hopelijk snel beterschap
16-03-2017 20:53
16-03-2017 20:53 • 1 reactie • Reageer
tomorotjuh27
Dat hoop ik ook na 12 maanden
16-03-2017 21:13
16-03-2017 21:13 • Reageer