×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Uitslag van mijn ziekenhuisbezoekje

Uitslag van mijn ziekenhuisbezoekje


Ik ging zoals jullie in mij vorige blog hebben kunnen lezen terug naar het ziekenhuis omdat ik zoveel last heb van een cyste op me eierstok. Alleen geloof ze wel dat ik pijn heb maar vandaag erachter gekomen dat de pijn niet afkomstig is van de cyste. De cyste was gelukkig wel iets kleiner geworden dus de pijn was niet helemaal voor niets. Maar ze vond het vervelend dat ik nog steeds niet goed kon functioneren dus daar wilde ze wel een oplossing voor vinden. Ik werk nu 3 dagen in de week (eigenlijk moet ik meer werken om goed rond te kunnen komen) en die 3 dagen is voor mij al zwaar genoeg. Dus we hebben het er samen over gehad en ze had 3 dingen die mij pijn misschien wel iets af zouden kunnen gaan nemen. 1. Is een hormoonpleister alleen dat vond ik zelf helemaal niks. 2. spiraal maar dat is ook geen oplossing omdat wij graag over 2 jaar willen proberen om kindjes te mogen ontvangen. 3. een anticonceptiepil daar heb ik dus voor gekozen, op de eerste dag dat mij menstruatie begint moet ik de eerste tablet slikken en dan 3 maanden lang aan 1 stuk door hopelijk heb ik daardoor geen last van buikpijn, rugpijn, migraine en veel/lang bloedverlies. Ik ben voor nu wel redelijk tevreden alleen wil ik deze week of volgende week ook nog langs een homeopaat omdat de gynaecoloog ook zei dat als dit niet over gaat ik naar een internist zou moeten en dan krijg ik tabletten die ik eigenlijk niet wil slikken omdat de farmaceutisch industrie al genoeg geld ontvangt en ik liever via een homeopaat pillen gaat slikken of bijv. voedsel laten staan. Ik zal jullie op de hoogte houden van hoe ik mij voel en hoe ik uit mag pakken bij de homeopaat. Morgen en woensdag werken en donderdag lekker even naar de kapper. Jullie allemaal zie ik als mij derde familie dus voel je vrij om te reageren en misschien zelfs wel mij 25 yr's cadeau te doen.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties