Wat is Crossfit nou eigenlijk?

Wat is Crossfit nou eigenlijk?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ga jullie gewoon ff snel uitleggen wat Crossfit nou eigelijk is!

CrossFit is een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende sporten – zoals gewichtheffen, hardlopen, roeien, bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht – combineert in één trainingsvorm. Crossfit is rauw, stoer, no-nonsense en bedoeld voor iedereen die écht fit wil worden.

Uitgangspunt is dat het lichaam als geheel wordt getraind zonder bepaalde spiergroepen te isoleren. Het lichaam wordt op een manier belast zoals het ook in het dagelijks leven wordt belast. Dit noemen we functionele bewegingen.

Ik zelf vind Crossfit de beste sport die er is! Om fitter te worden maar ook omdat het super leuk is! Ik hoop dat je nu meer weet over Crossfit.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super leuke blog!
| 22:44 |
Jammer dat ik niet 20 jaar jonger ben! Ik ben er zeker van dat ik hier echt voor gegaan zou zijn, misschien zelfs beroepsmatig. Er zijn leuke programma's op Netflix. Over Rich Froning en dergelijke. Het lijkt me ook de ideale sport, maar je moet je wel goed laten begeleiden!
| 10:06 |
Klopt. Me vader is 40 en die zit ook nog op crossfit! Het is voor alle leeftijden. Je kan altijd scale. Ik en me vader hebben dat allemaal gezien op Netflix :)
| 13:43 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen