Het vrije leven in Spanje

Het vrije leven in Spanje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met hele kleine stapjes bouw ik hier aan mijn vrije droom leven en kwam ik deze prachtige plek tegen die ik even met jullie wil delen. Is het niet ongelofelijk hoe je hier in Spanje voor nog geen 50.000 euro zo'n stuk land met op te knappen Spaanse finca kunt kopen?! (trouwens het kan nog goedkoper maar van deze werd ik instant gelukkig ;-) Ik word er altijd helemaal blij van omdat het mij het gevoel geeft dat het haalbaar is, ook met een low budget om in de natuur te leven, off the grid het liefst en dan je eigen plek op te bouwen. Oh ja wel zonder hypotheek uiteraard dus ik schrijf en schilder nog even door. Wordt vervolgd.....Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Waar heb je dat prachtige huis gevonden Tessa? Ik wil ook zo'n huis en ook een beetje goedkoop als het kan.
| 15:32 |
Hi Ieteke, die heb ik in Zuid Spanje gevonden, kijk maar eens op idealista.com
| 16:11 |
Dank je, ik ga meteen even kijken.
| 17:24 |
Lijkt me zalig om daar te wonen. Het verbouwen zou ik dan weer stressvol vinden.
| 21:33 |
Ja maar net wat je leuk vind om te doen natuurlijk, lijkt mij enorm leuk om te doen en als je alle tijd hebt... ;-)
| 15:09 |
Ik word blij van je blogs... :) Ga je volgen!
| 13:49 |
Nou ja wat leuk!
| 13:53 |
:D
| 13:55 |
Ik begrijp dat helemaal wij hebben bij het begin van ons avontuur in spanje als vrijwilliger vele van deze projecten voorbij zien komen. Zou zelf ook gelukkig worden hiervan.
| 12:10 |
ik kan me dat best voorstellen dat je daar aan verkocht geraakt, veel werk maar ook dat loont wel op termijn, succes nog
| 14:02 |
Dank je wel! Ja dit is heel veel werk, maar juist het bouwen lijkt me het mooie ervan. Dus al kost me dat jaren dan heb ik de tijd van mijn leven ;-)
| 14:19 |
Zeer moedig! Ik volg! Heb de stap ook willen zetten maar had enorm veel tegenwind van de twee oudste kinderen hier en ja dat plus 100 andere dingen hebben me tegenhouden maar er gaat bijna geen dag voorbij dat ik er niet aan terugdenk wat een verloren kans dat geweest is...
| 12:47 |
Hi Cindy, je bent nog hartstikke jong toch? ;-) Maar ik snap het hoor, het is een hele stap zeker als je kinderen hebt. Ik voelde op een gegeven moment de noodzaak zo om mijn leven om te turnen naar één die bij mij past dat ik me niet meer heb laten weerhouden. Ik voel heel sterk dat dit is hoe ik wil leven, in meer vrijheid, meer buiten in de natuur, meer in verbinding met de mensen om me heen. En dat is echt niet altijd even gemakkelijk maar ik ben nog elke dag mezelf dankbaar dat ik het ben gaan doen.
| 14:18 |
Ja kan ik best geloven. Idd met kinderen is het allemaal zo evident niet meer he, ook de taalbarrierre. Aldat ik gehoord heb dat kinderen wel snel weg zijn met een nieuwe taal maar ja toch op schoolgebied zou het wel niet evident geweest zijn denk ik. Ach ja tis nu zo en wie weet dat ik ooit toch de stap zet... maar eerst nu mijn boerderijtje hier zien af te krijgen ☺️
| 20:53 |
Moedig. Ik ga je zeker volgen in dit proces. Succes!
| 10:01 |
Groot gelijk en gefeliciteerd met je mooie plek. Wij wonen in Portugal, vergelijkbare situatie. Ook het leven is hier, vooral sociale lasten, een heel stuk goedkoper dan in Nederland. Over de rust en vriendelijkheid van de mensen kunnen we boeken schrijven.
| 09:45 |
Hi Albert, wat leuk om te horen van iemand die ook die stap heeft gezet! Ik woon nu nog bij mijn zus in Spanje om vanuit hier te gaan kijken wat me echt past en hoor van andere ook al heel veel mooie verhalen over Portugal, dus daar ga ik zeker ook rond kijken. En ja de veel relaxtere mentaliteit is een verademing, geen haast meer! Warme groet Tessa
| 09:49 |
Woon nu 9 jaar in Portugal, buiten een authentiek dorpje, 10 km van een districtsplaats en 60-70 km van een grote stad. Heerlijk, blijf hier lekker wonen.
| 09:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen