Elmo & Koekiemonster

Elmo & Koekiemonster


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ja hoor het was weer zo ver bijna carnaval. we zouden eerst niet gaan maar hebben besloten om uiteindelijk toch maar wel te gaan. Dat betekent last minute outfit scoren. Dit jaar wil ik iets origineels iets waar niet half Breda in rondloopt. Tot een kennis zei ik maak mijn outfits altijd zelf heb ik er nooit eerder aan gedacht om dit ook te doen. Dus ik dacht waarom ook niet we doen het gewoon. Dus ik zoeken naar inspiratie....Kwam ik uiteindelijk uit op Koekiemonster want wie houd nou niet van Koekiemonster dit is een van de bekendste personages uit sesamstraat! Er was dus 1 idee maar ik had er twee nodig. Toen dacht ik wat is Koekiemonster zonder Elmo. Dus dit werd het we gingen als Koekiemonster en Elmo. Uiteindelijk waren er veel meer mensen als Koekiemonster of Elmo maar toch onze outfits waren wel heel leuk geworden. En natuurlijk hadden we veel voorpret met het maken ervan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk zeg
| 08:30 |
Ziet er erg leuk uit
| 21:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen