×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Ik doe Mijn ding voor Mij Familie

Ik doe Mijn ding voor Mij Familie


Ik doe m'n ding voor; Mijn Familie Geloven in Winne als een religie Voor hun geef ik m'n libie, m'n mensen delen die visie Die shit op de televisie vertegenwoordigt ons niet Ik vertegenwoordig op beats voor al m'n mensen met niets En zij die hem niet kennen maar wel geloven in iets Het licht waar het duister is, het licht in de duisternis Oog in oog met de duivel en lachend zeggen; fluister eens Zie de track als m'n getuigenis, m'n lichaam m'n tempel Weet dat hij van goede huizen is Luister eens ik ben gezegend door m'n ouders als een geschenk uit de hemel, een engel op m'n schouders ja Na veel zuchten, pluk ik de vruchten nu pas, de verlosser als jezus Vele mensen zijn judas Ik checkte m'n kaarten en ik zag het lot is met ons ZEI ME BOYS MAAK JE NIET DRUK WANT IK HEB JE GOD IS MET ONS

#Winne killt het einde van deze Song.... DaMn!!!
ThaiSamurai82
Is een liedje v Winne! =)
09-03-2017 08:59
09-03-2017 08:59 • Reageer
Pandtine
Zelf geschreven? :O
08-03-2017 14:19
08-03-2017 14:19 • Reageer