Ik doe Mijn ding voor Mij Familie

Ik doe Mijn ding voor Mij Familie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik doe m'n ding voor; Mijn Familie Geloven in Winne als een religie Voor hun geef ik m'n libie, m'n mensen delen die visie Die shit op de televisie vertegenwoordigt ons niet Ik vertegenwoordig op beats voor al m'n mensen met niets En zij die hem niet kennen maar wel geloven in iets Het licht waar het duister is, het licht in de duisternis Oog in oog met de duivel en lachend zeggen; fluister eens Zie de track als m'n getuigenis, m'n lichaam m'n tempel Weet dat hij van goede huizen is Luister eens ik ben gezegend door m'n ouders als een geschenk uit de hemel, een engel op m'n schouders ja Na veel zuchten, pluk ik de vruchten nu pas, de verlosser als jezus Vele mensen zijn judas Ik checkte m'n kaarten en ik zag het lot is met ons ZEI ME BOYS MAAK JE NIET DRUK WANT IK HEB JE GOD IS MET ONS

#Winne killt het einde van deze Song.... DaMn!!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Is een liedje v Winne! =)
| 08:59 |
Zelf geschreven? :O
| 14:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen