Glas half vol

Glas half vol


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik geloof dat een mens in het leven krijgt wat hij wil.

Die denkwijze is, als ik me niet vergis, het terrein van de positieve psychologie.

Daar heb ik me nooit heel erg in verdiept, maar ik ben blij dat het vakgebied bestaat, want dat zorgt ervoor dat meer mensen overtuigd raken van de kracht van ons brein.

Een mens kan zich sterk denken.

Alles wat je echt wil bereiken, met heel je hart en ziel, zal gebeuren.

Daar ben ik van overtuigd.

Dat er verschijnselen als schijnzwangerschap, ingebeelde lelijkheid en dwangstoornissen bestaan, bewijst dat de mens in staat is zich een ziekte of een nare toestand in te beelden.

Als de menselijke geest zo sterk is, kun je die hersenkracht ook positief inzetten.

Je kunt je net zo goed inprenten dat iets zal lukken en dan lukt het ook, is mijn overtuiging.

Dat is de kracht van optimistisch denken...Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi stuk... Ik denk niet dat je krijgt wat je wil, maar wat je aankunt zodat je de beste versie van jezelf kunt worden... Dingen die je voorgeschoteld krijgt om te leren wat je moet leren zodat je komt waar je hoort te komen... Waardoor het achteraf waard bleek te zijn. Ook al moet je daar dierbaren voor missen (wat niemand wil)
| 20:00 |
de gedachte om voor je dromen te gaan omdat je alles kunt als je je er maar voor in zet is een hele mooie gedachte :) misschien kan je niet persee alles krijgen wat je wilt maar :) ervoor gaan is zeker een goede instelling!!! :) leuke blog
| 22:41 |
Ik geloof absoluut niet dat een mens krijgt wat hij wilt!
Ik zou niet weten waarom mijn lievelingszus gestorven is en ik daar heel verdrietig om ben,zelfs nu na 11 jaar mis ik haar,ze was mijn vertrouwenspersoon en meer dan dat. Ik heb dat niet gewild!
Ik heb dat ook niet gewild dat mijn ex plots opstapte zes jaar geleden en ik heb zeker ook niet gewild dat 4 jaar geleden ik beschuldigd werd van onruststokerij en geroddel op mijn werk en dat ik zo verbouwereerd was dat toen het licht uit ging in mijn hoofd.
| 21:32 |
Hoi Sofie, wat naar om te horen dat spijt me voor je...
helaas hebben we geen invloed op wat onze dierbaren overkomt en kunnen we daarin niks controleren. Persoonlijk doelde ik meer op "doelen" die je jezelf kan stellen.. bijv het behalen van een studie of ervoor kiezen van jezelf te houden en van het leven. Dat je wel degelijk invloed kan hebben op je gedachtes en daarmee dingen kunt bereiken. Ik hoop dat jij dat zelf ook hebt.. en rust krijgt want ik merk dat ik met mijn post een gevoelige snaar heb geraakt..
| 21:40 |
Daar heb ik ook mijn bedenkingen op dat je invloed hebt op je gedachten. Miss denk ik zo erover om mij te troosten dat ik dat niet altijd in de hand heb of controle op heb dat ik zo gevoelig ben voor depressie.
Sinds mijn beroerte twee jaar geleden probeer ik meer van het leven te houden en het lukt me goed maar toch is deze week even het licht uit gegaan en zag ik alles niet meer zitten maar twee dagen later was het ook plots over. Zo vreemd maar ook heel angstaanjagend
| 22:31 |
Ja inderdaad, helemaal mee eens
| 20:23 |
We zijn zeker met ons brein tot veel in staat. Veel van wat je bedenkt kun je realiteit maken, dus waarom zou je dan niet positief denken?
| 20:12 |
Gedachtekracht mits doordacht gebruikt, is enorm krachtig.
| 20:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen