DIY Lippenbalsem

DIY Lippenbalsem


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een paar maanden geleden kreeg ik van een van mijn penvriendinnen (zie ook mijn Snail Mail blog) een eigengemaakte lippenbalsem. Na de eerste keer smeren was ik al verslaafd, wat een heerlijk spul! Mijn Labello wordt niet meer aangekeken en geregeld hebben mijn vriend en ik weer een kibbelpartij omdat hij er WEER vandoor is met MIJN lippenbalsem :-) Na een paar keer om een nieuwe fix gevraagd te hebben (en gelukkig ook gekregen te hebben) en de vriendtrubbels uitgelegd te hebben, begreep mijn penpal de ernst van de situatie en gaf mij Het Recept! Ik ben door het dolle heen, want ik hoef nooit meer zonder te zitten. Ik ben er zo blij mee dat ik het jullie ook niet wilde onthouden. Het is doodsimpel, maar oh zo fijn. Kortom, iedereen aan de DIY lippenbalsem. Veel smeerplezier alvast!


Het Recept

Ingrediënten:

- 2 tl cacaoboter

- 4 tl zoete amandelolie

- 1 tl bijenwas

- 3 druppels etherische olie (welke je maar lekker vind, ik heb nu mandarijn)

Bereiden: Laat de cacaoboter, was en olie au bain marie volledig smelten. Roer als het mengsel wat is afgekoeld en nog wel vloeibaar is de etherische olie erdoor en giet het in een klein (gesteriliseerd) potje. Als het helemaal is afgekoeld, wordt het solide en kan de smeerpret beginnen :-)

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
OOh het klinkt zelfs lekker! Die ga ik toch opslaan, super leuk! Mijn hoofd is echt al gevuld met super leuke ideetjes na 6 dagen Yoors. Ik weet op den duur niet meer waar ik ermee naartoe moet haha :)
| 09:26 |
Nou, geniet ervan! Weer wat minder bekvechten haha.
| 15:07 |
Haha! Inderdaad :-))
| 15:08 |
Wauw wat handig zeg! En eigenlijk ook heel erg makkelijk om zelf te maken :)
| 13:25 |
Ja, simpel he?
| 08:48 |
Dit lijkt me zeker het proberen waard!
| 09:44 |
Altijd handig om te weten hoe je zelf je lippen balsem kunt maken bedankt
| 07:48 |
Fijn recept he!! Ik heb ook een zelfgemaakte lippenbalsem met roos en jasmijn olie erin. Zaaaalig!!! En niet te vergelijken met dat wat je in de winkel koopt. Minder troep, maar zaligheid :)
| 21:45 |
Klinkt ook als een superbalsem :-)
| 08:15 |
Goed recept voor in jullie gure klimaat. Hier heb ik gen lippenbalsem nodig.
| 16:02 |
:D Bofferd!
| 16:36 |
Leuke tip! Ik heb kokosolie lipbalsem van de Action, die is ook fijn :)
| 13:26 |
Leuke diy. Ik ga het uitproberen ik houd hier van.
| 12:35 |
Leuk! Ik hoop dat jij 'm net zo lekker vindt als ik :-)
| 12:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen