My fitness journey - week 3

My fitness journey - week 3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Allereerst: vrolijk Pasen iedereen! 

Zoals beloofd is hier mijn vooruitgang tot nu toe. Ik waarschuw al meteen: het is best een teleurstelling. 
Deze week ging niet zo goed. Ik heb me aan al mijn workouts gehouden (behalve die van vandaag), dus op dat gebied bleef ik heel goed mijn best doen, maar de vakantie heeft mijn dieet de das omgedaan. Zeker vandaag was een absoluut dieptepunt, maar goed, wat kan je verwachten op Pasen?

Vorige week woog ik 78,7 kg. Dit is ondertussen alweer 80,0. Zoals ik al zei: een hele teleurstelling dus. Natuurlijk probeer ik in mijn achterhoofd te houden dat het vandaag Pasen was en ik waarschijnlijk wat gezwollen sta van het ongezonde eten, waardoor dat getal op de weegschaal wel eens een overdreven expressie van mijn vooruitgang - of in dit geval achteruitgang- kan zijn, maar ik heb wel het gevoel dat mijn lichaam me misschien toch een boodschap probeert over te brengen. Deze week heb ik me even wat meer laten gaan en het resultaat is te zien. Het is dus de bedoeling dat ik hieruit leer. Natuurlijk kan ook weer hier het gewicht van toegenomen spiermassa meespelen, dus daarom zal ik opnieuw even mijn afmetingen nemen om die te vergelijken met vorige week. Als ik daar een vermindering zie, zal ik zeker tevreden zijn.

Borst: 99 cm 
                        - Dat is 2 cm meer dan vorige week, maar dat kan ook gewoon aan het verschil in bh liggen.

Middel: 83 cm
                       - Op dit punt ben ik gelijk gebleven met vorige week. Het doet me in ieder geval goed dat het geen
                          toename is.

Heup: 103 cm

                       - 2 cm minder! Dit is een punt waar ik snel vet ophoop, dus het doet zeker deugd daar een verschil te zien.

Bovenbeen: 58 cm

                       - Dat ik hier een centimeter ben bijgekomen vind ik toch best vreemd, misschien heb ik het vorige keer 
                          niet zo goed gemeten. Of zou mijn spier hier een verschil kunnen maken? 
Kuit: 40,5 cm
                       - 0,5 cm minder

Nu ik mijn afmetingen wat kan vergelijken, zie ik dat de schade best meevalt. Toch moet ik vanaf morgen weer met een frisse start aan mijn dieet beginnen. Gelukkig begint school dinsdag weer, waardoor ik ook al snel te druk ben om op zoek te gaan naar koekjes of snoepjes, zeker nu ik ook sporten erbij moet combineren.  Verveling is vaak de grootste trigger voor mijn cravings, dus dat zal normaal gezien minder worden komende weken. 

Vrijdag is mijn galabal! Mijn jurk had ik dus teruggestuurd omdat die te klein was, maar ondertussen heb ik bevestiging dat mijn nieuwe jurk weer verzonden is, dus ergens deze week kan ik terug een pakketje verwachten!

Bedankt voor het volgen van mijn fitness journey. Het is fijn het met jullie te kunnen delen en de steun die ik ervaar doet me goed.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik moet ook echt zo'n 10 kilo of meer eraf... Goed dat je erover schrijft. Succes met afvallen!
| 14:33 |
Heel veel succes. Onthoud gewoon dat kleine veranderingen al een groot verschil kunnen maken en soms het best helpen omdat ze niet te ingrijpend zijn.
Dankje! :)
| 14:37 |
Ik vind het echt superknap dat je dit hier durft te delen :O zou het zelf nooit durven. Keep up the good work :)!
| 14:12 |
Dankje! Ik voel me vertrouw in deze omgeving en heb veel aan de steun hier. :)
| 14:14 |
Superfijn :)
| 14:20 |
Die centimeters zijn toch heel goed voor een paar week! Gewicht zegt niet zo veel, als je een wc bezoekje meer of minder doet maakt het al heel veel verschil, net als dat je hormonen tijdens een cyclus voor 1 of 2 kg speling kunnen zorgen. Daarbij... centimeters en hoe je je voelt en er uit ziet zegt meer dan het getal op de weegschaal! Keep up the good work, noem een zondig dagje een traktatie voor je harde werk en zie het niet als einde van je dieet, maar zorg dat je, over een poosje, je volgende zondige dagje kunt hebben. En ookal verandert dat getal op de weegschaal nog even niet, goed voor jezelf zorgen is altijd een win en mag je trots op zijn!
| 21:26 |
Bedankt voor je steun! Ik ken je nog maar net, maar toch maak je al een verschil in mijn leven. Ik blijf proberen en stel stukje bij stukje ook mijn instelling bij. Heb eerst gewerkt aan het zien van sporten als iets leuks in plaats van een verplichting, dus dat maakt afvallen ook al veel leuker!
Nu zal ik meer werken aan mijn mentaliteit met het eten. ;)
| 21:35 |
Oh dat is heel lief dat je dat zegt, en ik zou me vereerd voelen als mijn woorden mee kunnen spelen in je motivatie! Ik weet niet of je een zoetekauw bent, maar ik weet uit eigen ervaring dat, 2 a 3 weken geen chocola/winegums/dropjes etc genoeg is om de grootste honger naar suiker weg te doen ebben! Dat scheelt heel veel stuggles, even doorbijten en daarna is dat struikelblok misschien goed vol te houden. Als je geen zoetekauw bent... nou ja, dan is dat alleen maar mooi :)

Lekker blijven sporten, komt helemaal goed! :)
| 22:06 |
Ik heb meer problemen met chips enzo, maar ik heb ook wel gemerkt dat het beter wordt hoe langer ik ervan af blijf.
Doe ik, dankje! :)
| 22:08 |
Hij zal je vast mooi staan!
| 19:10 |
Dankje, maar uiteindelijk gaan we niet naar het bal.
| 19:13 |
Ah jammer
| 19:13 |
Ah jammer
| 19:13 |
Hou vol! Ik hoop dat je baljurk goed past en alvast veel plezier :)
| 19:16 |
Bedankt!
De baljurk is veel te groot, daarom ga ik maar in een andere mooie jurk die ik nog had hangen. ;)
| 20:51 |
Ik denk dat je je meer moet baseren op omtrek want spieren wegen meer dan vet en dat maakt dat je precies bijkomt, veel succes verder je doet het prima
| 23:41 |
Ja dat is zo. Bedankt :)
| 10:16 |
Dat is zeker even een teleurstelling, maar niet helemaal vreemd hoor. Kan zomaar gebeuren dat je even stilstaat of zoals jij een kilo aankomt. Herpak je gewoon weer morgen en dan komt het echt wel weer goed. Ik ben inmiddels 11,5 kilo afgevallen en sta soms ook even stil wat gewicht betreft. Komt goed joh!
| 21:27 |
Bedankt voor de steun. Ik ben zeker van plan om me volgende week te herpakken en inderdaad, zolang ik mijn best blijf doen, komt het zeker wel goed. Het is misschien wel beter traag vooruitgang te boeken, want dan is de kans groter dat het ook een blijvende vooruitgang is.
| 21:32 |
Zo is dat! Zolang je maar geen crash dieet doet, want dat is heel ongezond. Blijf de kcal eten die bij jouw lichaam horen, dan komt het goed. Ik volg geen dieet, maar heb mijn levenstijl aangepast en mag 1500 kcal per dag eten, eet ik minder, dan kom ik aan. Klinkt raar, maar het is wel zo. Ik heb wel een coach die me begeleid en dat is wel fijn en motiverend.
| 21:49 |
Bedankt voor de info :)
Een levensverandering is idd mijn doel. Niets tijdelijk :)
| 10:17 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen