Eigen kruiden kweken

Eigen kruiden kweken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Niets is zo leuk als je eigen kruiden kweken. Ik kocht bij het kruitvat een doosje met 5 soorten kruiden zaadjes: Basilicum, tijm, peterselie, oregano en bieslook. Deze zaadjes heb ik in vijf kleine potjes gezaaid en in een mini serre in huis gezet. Na een goede week water en licht te hebben gehad, kwam al aardig wat groen piepen.

help

Nu de kruiden toch al wat groter geworden zijn, is het tijd om ze in een grote bloembak buiten te verplanten. De potjes waarin ze in de serre stonden, zijn biologisch dus afbreekbaar. Ze mogen dus ook zo de bloembak in. Hopelijk doen ze het goed en krijg ik straks weelderige kruidenpotten te zien.  De kruiden zou ik vooral in mijn vlees gerechten en in mijn soepen willen doen. Heerlijk! Ben jij ook zo'n fan van kruiden?

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja, ik heb al zakjes klaar liggen nu nog even zaaien deze week
| 19:54 |
heerlijk de verse kruiden
| 10:58 |
Absoluut.
| 15:26 |
Heerlijk, vooral van verse.
| 16:55 |
Helemaal mee eens. Het is de eerste keer dat ik het doe. 
| 20:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen