×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Kinderyoga, wat is dat precies?

Kinderyoga, wat is dat precies?


Via het werk had ik me samen met mijn collega ingeschreven voor de vorming "Kinderyoga" Een tijdje geleden had ik me al eens gewaagd aan yoga met de kleuters en dat was mij en ook de kinderen van de opvang heel goed bevallen. Maar echt professioneel les hierover had ik nog niet gehad. We waren dus best nieuwsgierig was we konden verwachten. De dame die ons les kwam geven heeft haar eigen yoga studio en winkel. www.amba-amba.be. genaamd en is gevestigd in het West-Vlaamse Desselgem. Vol spanning zaten we op een yoga matje te wachten op wat er komen zou. De lesgeefster kwam bij mij over als een energieke, lieve dame die zich heel goed bewust is van wat kinderen precies nodig hebben. Het jachtig leven in het Westen werd besproken en een stukje uitvergroot maar dat is net onze enorme zwakte. Dat moeten, dat presteren. We raken in een negatieve sfeer door elkaars opgejaagde gedrag... Als je van mij verwacht dat ik je even ga zeggen dat yoga allemaal nogal hocus pocus is en zoals we in de volksmond nogal eens durven zeggen: "Alternatief"en totaal niet haalbaar, dan heb je het mis. Mijn collega en ik hebben enorm genoten van de manier waarop de kinderyoga werd aangebracht en van de bewustmaking van wat wij kunnen doen voor onze kinderen en voor elkaar...

Hoe ik deze sessie verder ervaren heb, kan je lezen op mijn blog: Wat is kinderyoga nu precies?

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Piteke van der Meulen
Heb jij nu uitgelegd wat kinderyoga precies is? Ik lees het hier niet hoor.
15-04-2018 15:30
15-04-2018 15:30 • 1 reactie • Reageer
Ellen
Dit is een stukje van mijn blog, via de link kan je meer lezen. Groetjes
15-04-2018 18:21
15-04-2018 18:21 • Reageer