Het moet nu toch echt gebeuren. Ik ga weer gezond leven, afvallen met Herbalife.

Het moet nu toch echt gebeuren. Ik ga weer gezond leven, afvallen met Herbalife.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag moet het weer gebeuren. Ik hik er alweer een paar weken tegenaan, maar nu is de knop weer om. Ik ga weer volop trainen, gezond leven en afvallen.

Tot januari dit jaar ging het best goed. Ik trainde regelmatig, at niet overdadig veel of ongezond en mijn gewicht en de vorm van mijn buik nam niet onevenredig veel toe. Maar daarna kwam de klad erin. Stress, spanning en een polsbreuk zorgde ervoor dat ik mij niet meer aan het ritme kon houden. Het gevolg: Weinig beweging en veel snoepen.

En dat is nu voorbij. Vanaf vandaag zal ik afwisselend minimaal 5 keer in de week sporten, beperk ik de inname van koolhydraten en zal mijn voeding bestaan uit Herbalife producten eiwitrijke producten en veel groente. En natuurlijk heel veel water.

Ik zal mijn vorderingen hier bijhouden en ook de verandering in vetmassa (een daling hoop ik) laten zien.

Gezondheid

Ik leef al redelijk gezond. Sport regelmatig en eet gematigd. Maar het kan beter. Ik merk dat als ik snoep ik sneller moe ben en ook dat als ik de suikers laat staan ik mij veel fitter voel. En daarbij heb ik moeite om te stoppen. Een zak m&m's is snel leeg. En ook een pak koekjes of zak chips gaat gewoon in één keer op.

Waarom Herbalife

Herbalife is voor mij ideaal. Ook als ik geen honger heb moet ik toch eten. Dan is een Herbalife shake zo gemaakt en opgedronken. En er zijn zoveel producten dat ik op momenten dat ik onwijs veel trek heb ruime keuze heb om mijn eetlust te stillen en mijn suikerspiegel weer op niveau te brengen.

In een volgende blog zal ik aangeven welke producten ik zoal gebruik.

Start 31 maart 2017. Gewicht 79,5. Vetpercentage 17,0 13,5 kg vet.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als een geprobeerd paleo te eten?
| 21:22 |
Ben benieuwd hoor :)
| 18:34 |
SUCCES!!!
Ik ben ook herbalife coach.
| 18:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen