Afscheidsbrief (3)


Wat er vooraf ging:

Nel las de brief en schreef daarop haar antwoord:

"Lieve Peter,

Bedankt voor de warme woorden in je afscheidsbrief.
Mijn gevoelens voor jou zijn reeds lang bekoeld en dat spijt mij ten zeerste.
Een scheiding lijkt mij inderdaad het beste.
Het is niet dat ik niets meer om je geef.
Maar we leven inderdaad langs elkaar heen.
Het leven is te kostbaar om de rest van ons leven ongelukkig te zijn.

Jij bent een fantastische vader voor onze kinderen en hebt werkelijk jouw uiterste best gedaan om mij gelukkig te maken. Misschien wel teveel. Onbewust. Het beklemde mij enorm. Misschien ligt het gewoon aan mij. Laten we elkaar geen verwijten gaan maken maar verstandig als goede vrienden uit elkaar gaan.

Al glimlachend denk ik terug aan onze mooie jaren, waarvoor dank.
Geniet in je hut bij dé boom.

Kus, Nel."Geschreven n.a.v. een uitdaging die inmiddels niet meer op Yoors staat.
Kopfoto:
Pixabay