Welke film(s) zag je meerdere keren? Waardoor?


Kijken jullie ook graag naar films? Zijn er films die jullie vaker bekeken dan eenmalig?

Films die ik meerdere keren zag:

Wees gerust, ik ga ze niet allemaal noemen. Ik hou het bij drie stuks. Dat mag trouwens ieder voor zich weten.

  1. Een van mijn favoriete films aller tijden is Once Upon a time in the West. Net als Albert (en vast vele anderen) heb ik deze meerdere keren gezien. Normaal gesproken hou ik niet van Westerns, maar dit is een hoge uitzondering. De entourage, de ontzettend mooie soundtrack en wat een mooie vrouw is Claudia Cardinale!
  2. Dirty Dancing... met wijlen Patrick Swayze. Ook deze zal menigeen vaak gezien hebben. Al is het maar om jeugdsentiment. Het fragment van Baby en haar vader vind ik zo ontroerend. En die einddans krijg je gewoon een super gevoel van!
  3. In mijn jeugd bekeek ik - niet overdreven - meer dan 20 keer (!) de film "Secret Admirer". Zou het haast kunnen mee playbacken. Door een liefdesbriefje wat in verkeerde handen beland, gebeurd er van alles. De hoofdrolspeler valt voor iemand die totaal niet bij hem past, ziet niet dat zijn beste vriendin de ware voor hem is. Komt hij daar nog op tijd achter? Het is een echte cliché tienerfilm, over liefdesverdriet. Aangezien ik vermoed dat velen de film (nog) niet kennen, deel ik hier de trailer:

Welke film(s) zag jij meerdere keren? Waardoor?

Die vragen mag je ofwel in een reactie onder deze post, ofwel in een blog beantwoorden, die je dan weer deelt in een reactie onder deze post.
Indien je besluit tot een blog erover, verwerk daarin a.u.b. een link naar deze post.

Geïnspireerd door een reactie van Albert, op een opmerking van mij, besloot ik deze vraag aan jullie te stellen.

De eerste deelname in blogvorm:

Reageren kan als je lid bent.
En dat kan met onderstaande link: