×

Yoors


Inloggen
×

YoorsNog meer bespaartips van Ingrid

Nog meer bespaartips van Ingrid


Nog eens 5 bespaartips van mij, allemaal vanuit eigen bevindingen.


  • Hergebruik. Ik ben geen verzamelaar zoals je op televisie ziet maar denk wel 3x na voordat ik iets weggooi. Oude broeken gebruik ik als stofjes voor een of ander creatief project. Een canvas wat ik ooit beschilderde maar niets meer aanvind: overschilderen

  • DIY kado’s. Als je zelf een kado maakt voor iemand spaar je daarmee niet alleen geld uit maar is het ook nog eens veel persoonlijker om te geven. Jij hebt er je tijd en aandacht in gestoken. Hier staan 5 ideetjes:  • De vorige keer gaf ik al aan dat ik mijn smartphone via Marktplaats had aangeschaft. Andere spullen probeer ik ook tweedehands aan te schaffen. Dat lukt niet altijd maar je helpt er particulieren mee. En je eigen beurs ;)

  • Koop iets bij kleine ondernemers. Vaak veel gunstiger en ook hen help je er mee
  • Als je handig genoeg bent kun je iets zelf repareren in plaats van het laten repareren.
    Of vraag een bekende die het kan en doe iets wat jij wel kunt voor diegene terug. Een ruildienst dus


Heb je mijn andere bespaartips ook gezien?

Op mijn website staan nog veel meer bespaartips van Yoorsleden verzameld:

Bespaartips

op ingridtips.nl


Vond je dit een nuttig artikel?

Laat gerust een reactie achter en/of deel het


Kopfoto: Pixabay