Bromfiets gekocht!

Bromfiets gekocht!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Op 16 november 2016 heb ik mijn auto-rijbewijs behaald. Gelukkig in één keer. Maar heb wel 3 keer over mijn theorie moeten doen. Dus ergens eind november was ik zo blij dat ik m'n rijbewijs heb gehaald en dat ik zelfstandig mag rijden. 

Dus ongeveer een kleine 2 weken geleden kwam m'n zwager met het nieuws dat hij een 2e auto wilt kopen maar dat zijn brommer daar voor moest wijken. Dus hij wou hem verkopen en toen zei ik "hoeveel vraag je ervoor" 

Dus voor €400,- overgenomen, ook zit er een motorpak/helm/laarzen etc bij. Dit ivm mijn spierziekte. Kan moeilijk tegen extreme kou.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een mooie koop.
| 16:20 |
Eigenlijk een mooier vervoermiddel dan een auto, je hebt een mooie grote actieradius, hoeft er weinig moeite voor te doen en je bent in de buitenlucht.
Ik zoek er ook nog een voor hier op de bergpaadjes te rijden, gewoon relaxt tuffen.
Veel plezier met je aanwinst.
| 17:53 |
Leuk hoor, heel veel veilige kilometers toegewenst.
| 16:30 |
Mooi prijsje, veel plezier met je nieuwe vervoermiddel!
| 11:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen