×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Tatoeage laten zetten

Tatoeage laten zetten


Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.

Deze tatoeage heb ik laten zetten ongeveer 3 weken geleden. Mijn reden dat ik hem heb laten zetten heeft voor mij 2 redenen:


Reden 1 is omdat ik iets wou om mijn vader te herdenken en iets wou wat ik altijd bij me draag.

Reden 2 is omdat ik al een tijd terug had gezegd dat ik hem wou laten zetten.


Eindelijk was het dan zover, ik was bij de tatooshop. Had enorm veel zenuwen in m'n lijf omdat het mijn aller eerste tatoage is. Maar na een kleine 1,5 te hebben gewacht was ik dan aan de buurt. Toen had ik ineens nog meer zenuwen omdat ik niet kon verwachten wat de pijn was en hoe het allemaal in zijn werk ging (haha een zenuwpees ben ik ook) 

Ongeveer 45 minuten later was hij klaar. Was helemaal blij dat ik hem eindelijk had :D