Thee quotes!!

Thee quotes!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

PickWick heeft altijd leuke teksten op hun zakjes thee. En daar ga ik hier wat mee doen, bij elke thee die ik neem ga ik kijken wat er op het labeltje staat en dat ga ik hier posten en er antwoord op geven. Zo kan ik toch een blog maken op een leuke manier.

Wat is het meest romantische dat jou is overkomen?

Zo deze is wel diepgaand voor mij, omdat ik al een aantal relaties achter de rug heb. De laatste is net een jaartje voorbij.

Maar wat me ooit is overkomen op romantisch gebied is...... Zo dat is best pittig en moet eerlijk bekennen dat er niets in me opkomt omdat ikzelf niet romantisch ben aangelegd. Maar hou daar ook niet zo van. Een filmpje/serie kijken op de bank met z'n tweeën vind ik al super fijn. Tegen elkaar aan zitten/liggen.


Laat in de reacties achter wat jou op romantisch gebied is overkomen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Romantisch ... Moet ik even denken... wat ik wel geweldig vond is dat we in Hongarije en Parijs een verlost waren van de gsm. Iets wat toch constant in het dagelijkse leven aandacht eist.
| 18:32 |
Leuk idee! Mij schiet ook niet meteen iets te binnen.
| 16:41 |
Ik heb er ook al aardig wat gepubliseerd op yoors
| 16:19 |
Kleine dingen kunnen ook heel erg mooi zijn.
| 15:57 |
Dat ben ik volledig met je eens Katrien!
De meeste mensen denken meteen groot als het op zoiets aankomt. Zelfs de kleine dingen horen erbij =D
| 15:58 |
Die misschien nog het meest.
| 15:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen