Zweeds mos aan de muur

Zweeds mos aan de muur


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste tijd zie je veel posts over zogenaamde mos graffiti. Het inspireerde mij ook wel om ermee aan de slag te gaan. Ik wil ook zo'n coole wereld op mijn muur en snel een beetje! Je maakt een lekker brouwseltje met Yoghurt of karnemelk (?) water en suiker en gemalen mos. Ik voelde me haast alsof ik vroeger buiten aan het spelen was. Heerlijk modderen met mos en wat yoghurt. Hieronder vind je het recept: 

En als je het dan op de muur hebt geschilderd is het afwachten natuurlijk. Je wilt snel resultaat zien maar je moet echt wel even wachten leek mij. Na een uur zag ik nog niks.. Na 4 weken trouwens ook niet.. 

Het gaat dus bij de meeste doe hetzelvers niet groeien. Dit moeten pro's doen voor je. Dit kost tijd geduld en / of gewoon vakmanschap. Hieronder zie je hoe deze kunstenares Anna Garforth dat doet. Zij knipt het mos gewoon uit een kant en klare mat die ze eerst heeft laten groeien onder ideale omstandigheden. 

Van Anna is ook  het beroemde 'Grow' wat je bij alle posts ziet die zijn geschreven over Mos Graffiti. Dat is dus keurig uitgeknipt en daarna op de muur geplakt met groene lijm. Denk dus niet dat je met een yoghurt papje en wat gemalen mos tot dergelijke resultaten komt. Dat zou ook gewoon veel te makkelijk zijn. 

Het is precies zoals Anna hieronder eigenlijk zegt. Die Natur laat zich niet dwingen! Succes ermee. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (21 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er wel leuk uit!
| 10:53 |
Dit is echt een geweldig idee! Dank je wel voor het delen :)
| 11:11 |
Dat is echt super cool om te zien zeg! :) Wil ik ook wel gaan proberen in de zomer volgend jaar :)
| 11:47 |
zo gaaf! Ik wil dit ook nog ens doen!
| 10:53 |
Nog nooit eerder gezie niet of gehoord. Wel heel gaaf!
| 10:47 |
Haha leuk voor kerst
| 01:02 |
Erg mooi om te zien
| 17:14 |
Wow wat gaaf is dit! Ik had het nog nooit eerder gezien.
| 08:30 |
Geweldig, wat is dit mooi!
| 15:04 |
Wow! Gave DIY.
| 23:08 |
Hoe ga je het mos water geven? LOL
| 09:55 |
Mooi!
| 13:22 |
Ga nu ook gelijk aan de slag!!! Wat mooi zeg!
| 09:42 |