Elite Brush

Elite Brush


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Jullie hebben het vast al gezien, de Elite Brush, stijltang en borstel in 1. Mijn schoonzusje heeft hem een paar dagen gelden bij Wish besteld voor maar 17 euro! (Normaal 70) . Helemaal blij want ze kreeg de roze kleur binnen ! Zijzelf heeft kroeshaar en ik golf krullend.


Vandaag heb ik hem even mogen lenen, en ik ben er super blij mee! Ik heb erg dik haar, het duurt met een normale stijltang dus erg lang (2,5 uur) . Maar met de Elite Brush krija ik met paar keer kammen stijl en zacht haar! En het voelt niet eens droog! Je kunt zelf kiezen hoeveel graden je de Elite Brush zet.


Mijn schoonzusje had er wel nog moeite mee, zij heeft kroes haar en kreeg haar babyhaartjes en het begin van der haartjes (naam even vergeten , ) niet mooi stijl waardoor ze er toch met een stijltang doorheen moest ! Ze heeft er totaal 3 uur over gedaan ipv 5uur.

Ik ben er erg blij mee en ga er zelf ook één bestellen! Het is echt super handig om te hebben als je haast hebt bijvoorbeeld of geen zin hebt om er uren in te besteden ! En dat mijn haar voor het eerst niet droog aanvoeld ben ik ook erg blij mee, het ziet er zo natuurlijk mooi uit !


En owja, helemaal vergeten te zeggen ! Mijn oortjes zijn dit keer niet verbrand !

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Is het ook bestemd voor mensen die al stijl haar hebben? Ik ben nieuwsgierig naar deze brush.
| 15:17 |
Wow handig!! Maar nog steeds veel uur wow
| 14:31 |
mooi dat hij goed werkt .
| 10:01 |
Voor 17 is het wel het proberen waard
Ik heb wel dik haar. Ik zie wel vaak before and afters maar geloof t nooit zo. Nu eindelijk een echte gebruiker
| 04:09 |
oh ken ik helemaal niet.. leuk
| 09:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen