×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Beetje dom?.....

Beetje dom?.....Het is herfst en de blaadjes vallen van de bomen. Prachtige kleuren in de tuin.

Gisteren ben ik begonnen met het weghalen van “alle” blaadjes in de tuin. Het zonnetje scheen heerlijk…..even energie….

Nu hebben wij een grote tuin, met veel hoge bomen. En ja…dus heel veel blaadjes in de tuin. En ik weet van mijzelf dat als ik eenmaal begin, en geniet van het buiten zijn, ik te lang bezig kan zijn. Ik begin met de voortuin omdat wij de voordeur bijna niet meer open kunnen doen zonder dat er van alles in de gang dwarrelt. Een mooie blauwe regen maakt een mooi afdakje bij deze voordeur, maar ook blauwe regen verliezen hun blaadjes. Ik pak meteen even de blaadjes van de appelbomen en de heg mee. Zo de eerste kliko is vol.

Ik ga even rusten, maar voel mij nog onrustig omdat er nog veel meer ligt.

Ik ga de tuin weer in en ook een 2de kliko is bijna vol. Zo dat ziet er voor nu weer netjes uit, en nee ik ben nog lang niet klaar, maar ja, de kliko’s zijn vol en het is wel weer mooi geweest voor vandaag.

En ja hoor…vannacht word ik wakker met pijn. Pijn in mijn schouders en pijn in mijn rechter heup….shit….

Nu zit ik na een paar pillen weer op de bank, te genieten van onze mooie [bijna] bladloze tuin, het was het even waard.

Soms moet je de na-pijn voor lief nemen, en terugkijken op gisteren, genietend in de tuin en de zon. [= positieve energie].

Forever FeelGood
Dat zijn zo van die momenten dat je je eigen grenzen overgaat. Lastig. Hopelijk is het nu weer beter met je.
25-11-2016 13:53
25-11-2016 13:53
johan_jongedijk
Mooie tijd die herfst
24-11-2016 21:51
24-11-2016 21:51
Astrid Seip (IJsselstein)
Erg herkenbaar. Ik heb dat helaas ook. Sterkte hopelijk is de pijn snel minder!
23-11-2016 12:35
23-11-2016 12:35