UWV...de herbeoordeling

UWV...de herbeoordeling


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

UWV, de herbeoordeling

Vanochtend was het zo ver. Ik mocht weer naar het UWV voor een herbeoordeling nav mijn afkeuring van mei dit jaar. Ik had het een en ander al doorgenomen met mijn psycholoog, en een brief van haar meegekregen. Toch wel spannend……stel dat ze mij gaan goedkeuren en ik moet weer aan het werk! [helemaal na mijn vrijwilligerservaring in het ziekenhuis]

Dit keer zou het een andere arts zijn, wat ik wel jammer vond omdat het vorige gesprek erg prettig was. Daarom extra spanning. Samen met Pieter rijden we naar Almere, buiten is het donker nat en mistig….brrrr.

We nemen plaats in de wachtkamer en wachten af. Een vrouwelijke arts komt ons ophalen. Een beetje zakelijk vraagt ze nogmaals wat ik de vorige keer ook al had verteld, maar nu ook met wat er allemaal uit de revalidatie was gekomen. Het gesprek wordt steeds vrijer en prettiger, en ik probeer zo goed mogelijk alles te vertellen.

Na een half uur zegt ze: “wat zou u ervan van zeggen als ik een IVA* voorstel?”…..uhhh…..”weet u wat dit is?”….uhh..ja. Beetje overdonderd. “Ja als ik alles zo op een rijtje zet en alle papieren doorneem, is dit het beste. Heeft u geen druk meer. En u mag natuurlijk wel wat gaan doen…maar geen druk“.

Wow….licht en vol van de adrenaline neem ik afscheid. Heeft ze dat nou echt gezegd? JA!

Voor mij dus weer een hele positieve ervaring bij het UWV…..blij!!!

Ik zit dus nu heerlijk op de bank, bijna nog vol ongeloof dat mijn bezoek zo goed is afgelopen.

De zon gaat er bijna van schijnen😉
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mooi het is inderdaad altijd spannend ;)... en je wilt wel werken maar kan het niet.. en dat vergeten ze vaak wel
geniet er van
| 15:29 |
Blij dat het positief was :)
| 10:36 |
dank je wel. Net nieuw op deze site ;-). Ben nog even aan het uitvogelen. Wil graag de grote foto bovenin veranderen, maar weet niet hoe dat moet.
| 10:38 |
Ik ben hier ook nog vrij nieuw hoor, maar voor de foto bovenaan moet je erop klikken (als je in het artikel zit hé) en dan staan er pijltjes onder om een andere kiezen of eentje te uploaden.
| 11:02 |
Fijn dat het zo is afgelopen voor je.
| 10:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen