Passie voor fotografie

Passie voor fotografie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al van kleins af aan heb ik een passie voor fotograferen en nam ik overal mijn camera mee naar toe.

Eerst had ik een camera met fotorolletjes, die ik af liet drukken bij de plaatselijke drogist. Op deze manier verzamelde ik honderden foto's en daardoor heb ik nu tientallen fotoalbums gevuld met vakantiefoto's, familie dingetjes en onze katten....

In 2003 ben ik overgestapt op een digitale camera, waardoor ik nog makkelijker, nog meer foto's kon maken en sindsdien ben ik dan ook de trotse bezitter van duizenden digitale bestanden op een aantal harde schijven, die gelukkig minder ruimte innemen dan fotoalbums...

Nu sinds anderhalf jaar heb ik een wat luxere variant, een Canon spiegelreflex camera. En omdat ik na een tijdje, toch wel wilde weten waar dan al die knopjes voor dienden, ben ik aan een fotografie opleiding begonnen. Waar ik dus o.a leer waar al die knopjes voor zijn, maar ook verschillende opdrachten krijg en een van die opdrachten is Portretfotografie, eigenlijk niks anders dan foto's maken van andere mensen.

Dus moest ik op zoek naar andere mensen die een fotoshoot wilden doen, gelukkig waren die snel gevonden, nadat ik een aantal vriendinnetjes vriendelijk had verzocht zich daarvoor aan te melden...  

Dus de daarop volgende weken deed ik verschillende fotoshoots, de bijgevoegde foto is van de aller eerste shoot en wat bleek, ik vond het nog leuk ook! Iets wat ik totaal niet verwacht had..

En zo begon het idee voor een eigen fotografie label:  Trixx Fotografie...Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Erg mooie foto
| 00:58 |
dank je wel
| 09:39 |
heyhey. welke fotografie opleiding ben je gaan doen?
| 18:07 |
de complete versie via dfcursus.nl.. kun je gewoon thuis doen..
| 09:39 |
Als ik er op uit ga neem ik ook mijn toestel mee, puur omdat ik er plezier in heb om het moois wat ik tegen kom vast te leggen.
| 11:59 |
dat heb ik dus ook
| 09:37 |
Goed om dat te doen .maak van je hobby je werk
| 09:21 |
precies!
| 09:36 |
ben ook heel benieuwd - volg je
| 14:20 |
leuk! dank je
| 01:14 |
Leuk om te lezen.
Voor mij een vergelijkbaar verhaal, al van ongeveer 18 jaar bezig met fotografie, veel later wel een cursus gevolgd om alles weer eens op te halen en te verbeteren. Ik fotografeer hoofdzakelijk natuur items, heel af en toe wat zwart wit werk, zelden of nooit portretten.
Ik zet je op volgen, ben benieuwd naar je foto´s
| 12:08 |
ik heb altijd meer cultuur en urban gedaan, dus portret is een hele nieuwe richting.. maar dat maakt het wel heel leuk! ik ga straks eens op je blog kijken ..
| 01:15 |
Mooi, het ontdekken en ontwikkelen van een passie! Mooie foto!
| 12:04 |
dank je! vond hem ook niet slecht voor een eerste keer
| 01:16 |
Super leuk!
Ik ga je volgen ben benieuwd naar je verhalen en foto;s
| 12:04 |
keileuk!
| 01:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen