×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Writers Block VS Quit Smoking

Writers Block VS Quit Smoking


Sinds een paar maanden heb ik een beetje een writers Block ofzo. Er zit zoveel in mn hoofd.. maar er komt geen fuck van terecht. Elke keer zeg ik tegen mezelf "ga schrijven.." tot ik naar m'n beeldscherm van mijn telefoon kijk, coc voor me zie staan en mijn schrijfplannen dan toch niet meer zo aantrekkelijk lijken. Game verslaafd. .? Of een concentratie spanne waar Dorrie (finding nemo) een hyper focus bij lijkt te hebben. Nou ja, dat laatste sowieso. Vaak red ik het niet eens om een film af te kijken met mijn zoon, na de intro betrap ik mezelf er al op dat ik mijn telefoon al paraat heb liggen. Ready to go, wanneer er een fb melding af gaat.

Ik denk dat ik een mogelijke oplossing heb voor zowel dit probleem als mijn eeuwige "ik-wil-nu-écht-stoppen-met roken-gezemel." Namelijk; schrijven!

Twee jaar geleden ben ik in de zomer gestopt met roken..van de éne op de andere dag. Na een half jaar ben ik op een feest weer begonnen met roken.. maar dat is een ander verhaal.

Die zomer ben ik dus gestopt met roken, toen ben ik gewoon buiten in de zon gaan zitten met mijn pen en papier. Elke keer als ik het moeilijk kreeg ging ik schrijven. Dus waarom niet deze twee "goede voornemens" met elkaar koppelen?! De eerste week van januari heb ik mijn huis eens flink opgeruimd en kwam hierbij mijn "spookboeken" tegen. (Dagboek maar dan anders) Aangezien ik ooit een autobiografie wil uitbrengen leek het me een goed idee om die boeken alvast te digitaliseren. Alleen dan al sla ik een paar vliegen in één klap. 1: ik schrijf.. weliswaar oude dingen maar wie weet inspireert het me om ermee verder te gaan. 2: ik ben bezig met mijn vingers, iets wat het makkelijker maakt voor mij om te stoppen met roken. 3: het is al een mooi begin van mijn autobiografie. 4: het is maar een klik away van het openen van een nieuw badje waarmee ik jullie kan vervelen met mijn "fuck! ik ben gefrustreerd en heb godverdomme zin in een peuk!" Schreeuw.

Shiiit! De hele dag achter een pc op je kont zitten was nog nooit zó gezond! Én.. m'n writers Block issue ook gelijk "opgelost"!

Mocht iemand nog andere tips hebben voor mijn 2 dilemma's.. heel graag!

 Ingrid Tips en meer
Soms komt er dagen niets uit mijn pen en op sommige dagen ineens vrij veel.
14-01-2016 13:45
14-01-2016 13:45 • Reageer