Gratis haakpatroon. Slak.

Gratis haakpatroon. Slak.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds ik met mijn zoontje naar peuterdans ga is hij helemaal gek van het liedje met de slak. Ik ben een slak ik kruip op mijn gemak... Ken je het niet? Zoek maar eens op op YouTube het grote doe lied super leuk voor de kleintjes! Nouja ik kwam dus op het idee om een slak te ontwerpen en dat idee deel ik graag met andere hakers. 

Wil je meer inspiratie of andere patronen kijk dan eens op de facebookgroep "haakmff"

Het patroon vind je ook in pdf op de Facebook groep haakmff. klik op een van de plaatjes.

https://www.facebook.com/groups/1689207754686803/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Schattig zeg! Haha.
| 22:36 |
Bedankt
| 21:09 |
:-)
| 23:14 |
Hoi ! Mag ik jouw leuke blog toevoegen in mijn map op Crea met Kids Facebook voor haak-items mbt kinderen?
| 12:33 |
Jahoor hartstikke leuk!
| 13:45 |
Hartstikke leuk, ik ga kijken of er nog meer leuke items zijn voor kinderen tussen jouw blogs. Mijn website die ik momenteel aan het maken ben,mag daar jouw blog ook op? Wel vermelding met jouw foto en link uiteraard ;)
yoo.rs/mirelle.70/blog/crea-met-kids-zoekt-enthousiaste-bloggers-of-knutsels-1518616482.html?Ysid=69341
| 14:59 |
Zeker. Ik ben van plan vaker kleine knutsel / haakprojecten te bloggen. Delen mag altijd ik zal ook eens kijken op jou pagina!
| 15:30 |
Hartstikke leuk! En als het soms gekoppeld is aan leesboekje dan is dit ook extra leuk..er is vaak vraag naar items die ingezet kunnen worden bij een boek, bv. rupsje nooitgenoeg, de gruffalo, of een boerderij boekje met boerderijdiertjes.. Leuk dat je ook even bij mij komt kijken! ;)
| 16:12 |
Wat een leuk slakje!
| 07:10 |
Dankjewel
| 07:52 |
Super leuk gemaakt, goed idee!
| 06:57 |
Bedankt
| 07:52 |
Wat een schatje. Ik zal het liedje morgen zoeken voor mijn kleindochters.
| 23:07 |
Nou ben benieuwd of ze het kennen! Dat word dansen
| 23:11 |
Dat is een mooi slakje
| 22:30 |
Lief he
| 22:38 |
Wat ontzettend origineel
| 22:30 |
Bedankt
| 22:38 |
Top! Leuk dat je het met hackers deelt :-P
| 21:56 |
Aarghhhhh
| 22:15 |
Hahaha hebben de hackers eens iets anders te doen
| 22:24 |
Erg leuk om te zien
| 21:54 |
Dankjewel :)
| 22:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen