×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Nog maar 10 daagjes voor mijn studie begint


Ik kan niet wachten

Hehe eindelijk komt studeren steeds dichterbij. En ik hoor je al denken: "heb je echt zoveel zin om te gaan studeren?" Ja zoveel zin heb ik echt. Ik wacht namelijk al op dit moment vanaf het begin van de 3e klas (en dat is nu dus 4 jaar geleden). Vanaf dat moment wist ik 100% zeker dat ik journalistiek wou gaan doen, en ook al op welke school etc. Is dat niet vroeg? Nee voor mij juist perfect, want hierdoor liep ik niet meer te zoeken naar de perfecte studie, zoals de meeste van mijn klasgenoten nog wel lange tijd deden. Ik kon mij als het ware al stukje bij beetje mentaal voorbereiden dat dit mijn beroep zou gaan worden. En vanaf een jaar geleden ben ik ook steeds meer fysiek bezig geweest met de opleiding (open dagen (4e x haha) meeloopdag, inschrijven, selectiedag, gesprekken etc.). En dan dat moment dat je hoort dat je bent aangenomen. GEWELDIG!! Vanaf dat moment is het aftellen begonnen :)

En nog maar 3 dagen tot de introductieweek :)

Ik ben net terug gekomen uit Barcelona, dus nu snel mijn koffer uitpakken en gelijk mijn weekendtas inpakken voor de introductieweek. Ook daar heb ik megaveel zin in, gewoon op een leuke manier elkaar leren kennen voordat de studie echt begint. En dan maandagochtend al vroeg bepakt naar de introductieweek toe :)

Alles al klaar

Alles staat al klaar om gebruikt te worden. Mijn nieuwe laptop heb ik al in gebruik (omdat mijn oude kapot was :( helaas), mijn nieuwe schooltas staat al klaar (nu een met een laptopvak erin), al mijn boeken zijn al binnen gekomen, en al mijn schoolspullen liggen klaar op de planken om gebruikt te worden. Dit zorgt voor een hele hoop minder gestress, geen stress over of de boeken wel op tijd zijn, geen gehaast om alles op het laatste moment nog klaar te leggen. Ik zeg: ik ben er klaar voor. Laat dit nieuwe avontuur maar beginnen!!!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts