meer bewegen!

meer bewegen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

ik vind dat veel mensen moeten doen dan alleen stil zitten ik wil en dat is mijn doel en mensen doen helemaal niks sommigen achter tv zitten met zak chips en het hoeft niet perse fifa zijn het kan ook sport activiteiten zijn en ik wil dat kinderen (ook ouders) willen bewegen sommige doen niet aan sport en het is gezond voor hun toekomst mij maakt het niet uit of ze daar wat later iets mee gaan doen ik wil dat ze goeie gezondheid krijgen dan alleen maar stil zitten tv kijen met zak chips dat vind ik niet kunnen en daar wil ik voor zorgen ! dus kom in opstand reageer of u er ook iets van vind en dat zou ik er waarderen maar dit betekent niet perse dat uw kind geen snoep of dat soort dingen mag eten het gaat er gewoon om dat ze gewoon bewegen.

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
ik wil ook heel graag bewegen (sporten) maar ik heb nooit tijd en ik vind dat zo jammer.
| 23:09 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen