×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
meer bewegen!

meer bewegen!


ik vind dat veel mensen moeten doen dan alleen stil zitten ik wil en dat is mijn doel en mensen doen helemaal niks sommigen achter tv zitten met zak chips en het hoeft niet perse fifa zijn het kan ook sport activiteiten zijn en ik wil dat kinderen (ook ouders) willen bewegen sommige doen niet aan sport en het is gezond voor hun toekomst mij maakt het niet uit of ze daar wat later iets mee gaan doen ik wil dat ze goeie gezondheid krijgen dan alleen maar stil zitten tv kijen met zak chips dat vind ik niet kunnen en daar wil ik voor zorgen ! dus kom in opstand reageer of u er ook iets van vind en dat zou ik er waarderen maar dit betekent niet perse dat uw kind geen snoep of dat soort dingen mag eten het gaat er gewoon om dat ze gewoon bewegen.

 Yagmur
ik wil ook heel graag bewegen (sporten) maar ik heb nooit tijd en ik vind dat zo jammer.
29-06-2015 23:09
29-06-2015 23:09 • Reageer