Maandag morgen

Maandag morgen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een lekker nummertje voor de maandag morgen.  Om 8 uur werd de kleine wakker om te drinken. Na het drinken gauw weer terug in zn bedje. A.s vrijdag wordt ik geopereerd aan mijn oor. Op het begin van mijn zwangerschap kwamen ze erachter dat ik een cholesteatoom heb. Wat the f*ck is dat, hoor ik iedereen denken. 

Om het kort te houden is dat een goedaardig gezwel, die alles in mijn oor kapot maakt. Normaal gesproken wordt je hier gelijk aan geopereerd. Aangezien ik zwanger was en dit dus geen optie was, werd the m*fcka er maandelijks uitgetrokken van buitenaf.  Inmiddels is Mn smaakzenuw doorboort en mn gehoor bijna geheel weg, ik ben blij als het vrijdag is!

Maar eerst nog de laatste week genieten van mijn verlof!

Wat zal dat wennen zijn straks weer werken. Ook wel weer zin in. 

Fijne dag mensen, stay positive, chillexBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bedankt iedereen!
| 08:19 |
Alvast sterkte met de operatie en het herstel
| 06:50 |
Geniet nog ff en heel veel sterkte en een geslaagde operatie gewenst
| 15:24 |
Bedankt!
| 16:29 |
Heel veel sterkte
| 14:20 |
Sterkte alvast voor komende vrijdag!
| 13:39 |
Wat heftig! Sterkte alvast!
| 11:06 |
Bedankt!
| 12:01 |
Oef klinkt heel vervelend, succes met je operatie
| 10:36 |
Dankje!
| 12:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen