×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHet feedback systeem op Yoors zal voor bitterheid zorgen

Het feedback systeem op Yoors zal voor bitterheid zorgen


Het recent aangekondigde feedback systeem is goed bedoeld en makkelijk voor iedereen die geen zin heeft zijn mening in meer dan drie woorden te uiten, maar ik heb zojuist heel rap geleerd dat het anonieme aspect een probleem is.

Twee van mijn tekeningen zijn beschuldigd te zijn gestolen/gekopieerd nog geen minuut nadat ik ze online heb gezet. Dat steekt, net als het feit dat ik gedwongen deze beschuldigingen moet accepteren, omdat ik ze niet ongedaan kan maken en er geen gebruikersnaam wordt vermeld die ik kan benaderen om mezelf te verdedigen.

Zo nu en dan upload ik oud tekenwerk van mezelf op Yoors, iets dat ik heb gedaan sinds ik hier kwam. Mijn tekeningen trekt erg weinig kijkers op deze site, het uploaden doe het voornamelijk voor mezelf, maar dat het beetje reactie dat ik krijg begint te bestaan uit dit soort streken vind ik wel erg.

Ik weet niet wie de ongelovige is, maar ik zal u laten weten dat de "oorspronkelijke titels" die ik bij mijn tekeningen vermeld op te zoeken zijn in Google, die u hoogstwaarschijnlijk naar de originele upload zal brengen, in dit geval van VampireMeerkat op Deviantart.com.
Een bekende naam, lijkt me.

Ik vind anonimiteit geen goed idee op Yoors. Je kritiek onderbouwen is ook iets dat we mensen best wel mogen aanmoedigen, maar als we echt een blog met 1 woord willen beschrijven, dan met gebruikersnaam erbij. De meesten van ons zijn volwassen mensen; ik verwacht dat we het lef toch wel hebben om openlijk iets slechts over een slecht stuk te schrijven.
Niemand heeft trek in oorlog met elkaar, maar op deze manier wordt iedereen alleen maar bitter en valt er niet eens wat uit te vechten. Waar kan je je recht halen op deze manier?

Tot zo verre mijn mening over het huidige feedback systeem.


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf door de maker te belonen en jezelf waardoor je de maker beloont. En jezelf.