×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Slang in je anus!

Slang in je anus!


Laatst het stukje hoe val je op met je blog gelezen dus daarom die heerlijke titel! Normaal noem ik een anus....arie dit vind ik grappig maar als de titel slang in je arie was geweest was het minder sappig. Waarom de titel slang in je anus zal je je afvragen?! Ik krijg een onderzoek waar dat op slaat en ik vind het vreselijk! Heel lang heb ik het uitgesteld, gatver.

Het volgende is aan de hand, ik voel mij megamoe, ik kan blijven slapen niet normaal. Moe is een prikkel waardoor je gaat eten en ik dacht 1 en 1 = 2 dus een onderzoek. Eerst heb ik mij laten checken op een slaapapneu. Na een avond met 100 slangetjes te hebben geslapen (gelukkig niet in mijn arie) kwam hier uit dat ik 12 x een ademstop had in één nacht. De arts die dat vertelde zei heel nuchter "Nou ik had gedacht toen ik u binnen zag komen qua postuur die vrouw heeft wel 40/50 ademstops op een nacht". Nou dat is nog is een positieve uitslag dan hahaha. De arts zei ook nog "Best grote amandelen, die zijn aanwezig". Neeeeee geen operatie dacht ik! Maar ik mocht eerst met een apneuapparaat proberen te slapen, kijken of dit zou helpen. Verder adviseerde hij dat ik tegen mijn eigen arts moest vertellen dat na het bloed prikken de uitslag was dat mijn bloedcellen te klein waren. Wat is er dan aan de hand vroeg ik geschrokken. Ja dit heeft te maken met ijzer tekort. Ohhhh weer lekker uitstelgedrag dus 2 weken later naar de dokter. Opnieuw moest ik bloed prikken en inderdaad kwam er uit dat mijn ijzer te laag is, nog niet extreem maar wel laag. De dokter dook ff mijn bloedgeschiedenis in en zag dat het langzaam daalde en denkt aan een bloed lekkage ergens. Pffff het wordt steeds erger dacht ik. Nee zei de dokter wie weet is het een poliep of zo. Nou zo zag ik het niet. Het volgende voorstel, een endoscopie. Ja daar is die dan een slang in je arie met camera, wat?! Een soort big brother in je darmen. Zo, daar zit ik niet op te wachten. Daar aan voegde de arts nog toe dat het onder een roesje kan, nou schiet mij maar plat. Maar eerst mag je je een dag leegschijten dmv een heerlijk drankje, zodat de camera alles kan zien. Mijn gedachtes dwalen af naar de darmkabouter van Arjan Ederveen, kabouter Prikkeprak om precies te zijn. Dat was veel lolliger, dit is echt niet leuk! Ieder geval was ik alvast met het apneuapparaat gestart en het hielp iets, een helderder hoofd en iets fitter. Dit zwakte na een week alweer af en kreeg irritatie aan mijn luchtwegen. Alle instellingen en standen geprobeerd maar nee. De oplossing was een pittige neusspray waar van ik gelijk een bloedneus kreeg. Waar ben ik in godsnaam in beland?! Ik kap met dat apparaat en ga verder met het onderzoek. Uitstellen, negeren pffff, ik moet er aan geloven de afspraak staat inmiddels. Volgende week een voorgesprek en dan het echte duw en trekwerk. Gelukkig als er niks gevonden wordt maag ik een maagonderzoek een slang in je giechel.......dat wordt de volgende titel dan. Mijn sportmaatje heeft aangeboden om met mij mee te gaan, zo lief vind ik dat.

Onder tussen met lijnen/ afvallen gaat het klote. Ik was gelukkig niks aangekomen met kerst en oud en nieuw. Maar wel veel foute keuzes gemaakt en structuur was totaal van het pad af. Strontverkouden (om in het darmstelsel te blijven) geweest. Afgelopen maandag dacht ik komop we gaan er weer voor, herpakken en actie! Maar de spanning van het aankomende onderzoek gooit calorieën in het eten. Elke keer denk ik gewoon doen, niet zeuren. Het lukt mij even niet positief te zijn. Moe, moe, moe veel slapen niet normaal, dit werkt niet mee om mij goed te voelen.

Morgen weer maandag, geen zin, wel om mijn groepsmaatjes te zien. Net braaf mijn huiswerk afgemaakt voor morgen, gisteren mijn tussenevaluatie ingevuld. Wie weet helpt het morgen. Schop onder mijn kont met een puntlaars en gaan maar pasop voor de slang in mijn Arie :-(

 Jayana
Knap dat je er de humor van kan inzien. Sterkte!
24-01-2016 21:31
24-01-2016 21:31 • 1 reactie • Reageer
Van Hommel naar Wesp
dank je wel!
27-01-2016 17:04
27-01-2016 17:04 • Reageer
Cathalijne Visser
Een echt Hommel verhaal! Sterkte en blog vooral de uitslag ;-)
13-01-2016 11:20
13-01-2016 11:20 • Reageer
bamboehart
nou wat een heerlijke titel
11-01-2016 09:41
11-01-2016 09:41 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Ondanks dat het me absoluut geen prettig onderzoek lijkt beschrijf je het wel heel amusant...
10-01-2016 22:51
10-01-2016 22:51 • 2 reacties • Reageer
Van Hommel naar Wesp
Nogmaals dank ;-) je moet altijd de humor erin houden!
10-01-2016 23:26
10-01-2016 23:26 • 1 reactie • Reageer
Ingrid Tips en meer
Sterkte met het onderzoek!!
10-01-2016 22:51
10-01-2016 22:51 • 1 reactie • Reageer