Start.....komop nou!

Start.....komop nou!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Veel mensen zeggen altijd " Hommel "je moet een blog gaan schrijven......nou hier is hij dan.


Eind september ben ik begonnen met een programma in het ziekenhuis genaamd BMI 40+. Ik had mij al eerder aangemeld maar helaas was het toen al vol, letterlijk en figuurlijk. Ik kwam toen in een stabilisatiegroep om te wachten dat ik ging starten. Stabiel qua gewicht ging goed maar er ging ook geen ons af en ik was echt met geen mogelijkheid in beweging te krijgen. Slapen deed en doe ik het liefst om maar niet na te hoeven denken. 163,5 kg het gewicht waar ik mee starten. Zo zwaar was ik nog nooit geweest. Lichamelijke mankementen, last van je gewrichten, snel buiten adem gatver hoe kom ik hier uit. In beweging komen maar hoe????? Ik zag het al voor mij een groep van 10 obies die om de beurt iets zeggen van hallo ik ben Harry en ik eet teveel......en de rest in koor goedemorgen Harry. Een torenhoge AA gehalte. In het begin kreeg ik te horen 1 dag in de week en dan ook zwemmen met zijn allen. Neeeeeeeeeeeeee was mijn eerste reactie. Daarna kwamen de eerste lollige gedachtes al boven borrelen. Nou uh je hebt maar 10 cm water nodig en 10 obies en je zwembad is vol. Hoe zal je elkaar tot steun kunnen zijn echt geen idee. Ik moest het aangaan om mij beter te voelen. Voor een Gastric By Pass was ik al 2 keer afgewezen ivm psychische toestand. Zwaar teleur gesteld en boos was ik hierover.....geef mij gewoon een maagverkleining en ik val af dacht ik. Wat een gezeik. Eerst moet ik bewijzen dat ik het aankan en zelf ook een gedeelte kan afvallen. Vervolg komt snel.....

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
boeiend ik ga je zeker volgen
| 10:10 |
Boeiend, ik ga gauw het volgende deel lezen.
| 02:31 |
:-)
| 07:28 |
Ik wens je heel veel succes, zal je blijven volgen ;)
| 18:19 |
Gaaf!
| 19:16 |
Succes! Ik hoop het komende jaar 10 kilo af te vallen.
| 17:08 |
Ik hoop het ook voor jou!
| 19:16 |
Dank je wel
| 21:36 |
Je schrijft dat je in september al in het ziekenhuis was, er zal dus vast een vervolg op komen. Ik kijk uit naar je blogs en ga je terugvolgen.
| 21:15 |
ik ben het aan het uitzoeken hoe ik nu een 2e pagina toevoeg....ik wil inderdaad doorschrijven over het begin!
| 21:17 |
Gewoon een nieuwe pagina maken met dezelfde titel en deel 2
| 21:19 |
ok thanks....
| 21:21 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen