×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Voor een glimlach


Afgelopen week voor personeelsingang op mijn werk lag een cadeautje een tijdschrift met een papiertje met tekst:

Voor jou van mij ik ben niet vergeten of verloren ik lig hier speciaal voor jou.  Gewoon  omdat het leuk is iemand te laten glimlachen.  Neem mij gerust mee www. Facebook. com/groups/voorjouvanmij

Het cadeau heet een drop, hier in mogen geen etenswaren in zitten. mijn gevonden "drop" heb ik op foto genomen en op site gezet. Morgen maak ik een "drop" voorwaarde is wel dat je het op openbare plekken legt, in doorzichtig folie doet & natuurlijk het briefje met tekst die goed zicht & leesbaar moet zijn

Foto van een eigen gemaakt "drop "mag op de site maar geen foto's van locatie, anders gaan leden mischien zoeken. Anoniem geven en ontvangen.  

Vond het zo mooi gebaar, vandaar dat ik er een stuk over heb geschreven. Lijkt me mooi als mijn eigen  "drop" ook op site terecht komt. Foto van je "drop" die je gevonden hebt of reactie achterlaten is geen verplichting van de site

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts