Je hoofd leegmaken

Je hoofd leegmaken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Niets is lekkerder dan je hoofd leeg hebben. Je hoofd leeg maken kan tijdens een goede wandeling. Wanneer je verlieservaringen hebt meegemaakt en hierdoor in de rouw bent is dit leegmaken van je hoofd soms wat moeilijker. Ik kan je daarbij ondersteunen.

Je kan je opgeven voor een individuele wandelcoaching (NLP), kosten 65,- euro of je kan je aanmelden voor de groepswandeling waarbij we de wandeling met maximaal 2 anderen gaan doen. Bij de groepswandeling is het verschil dat de wandeling niet 1-malig is, maar dat je 3 wandelingen ondergaat. Tijdens deze groepswandeling daag ik je uit om een eigen verhaal te schrijven om je verlieservaringen een plekje te geven. De kosten voor de groepswandeling bedragen 120- euro inclusief schrijfmateriaal.

Bij welke variant mag ik jou verwelkomen?

Wil je een afspraak plannen, mail dan naar info@vanrupstotvlinder.nlBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.2 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mooi geschreven ik maak mijn hoofd leeg door te kleuren of genieten op een rustige plek
| 07:22 |
Kleuren is ook een mooie manier inderdaad om je hoofd leeg te maken.
| 12:38 |
Ik ga zo ook lekker wandelen en mijn hoofd leegmaken
| 17:13 |
Heerlijk, geniet ervan!
| 20:12 |
Herrlijk dat wandelen doe ik veel en is heerlijk om te ontstressen
| 18:49 |
Ben ik zeker met je eens. Vandaar dat wandelen één van de coachingstools is die ik inzet in mijn praktijk.
| 13:57 |
Ik loop het liefst alleen, dan kan ik mijn hoofd het beste legen of alles op een rijtje krijgen
| 16:29 |
Alleen lopen is zeker een aanrader om je hoofd leeg te maken en alles op een rijtje te krijgen. Echter niet iedereen lukt dat. Vandaar deze manieren van wandelen om die personen te ondersteunen die het nodig hebben.
| 17:24 |
Even lekker nietsen en gaan wandelen in de natuur heerlijke n gezond!
| 16:23 |
Ken je ook al de kracht van de NLP in de natuur? Je bent welkom om deze eens een keertje uit te komen proberen. ;-)
| 16:25 |
Wat houdt dat in?
| 16:47 |
Wat NLP inhoudt kun je lezen in mijn andere blog. Deze kun je vinden onder de volgende link:yoo.rs/vanrupstotvlinder/blog/nlp-wandelcoaching-als-rouwverwerking-1478554796.html?Ysid=23775
| 17:22 |
Dankjewel, maar helaas niets voor mij ;-)
| 17:23 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen