×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Rouwen en creativiteit

Rouwen en creativiteitNiet voor iedereen is het even gemakkelijk om over gevoelens te praten. Vooral niet wanneer het gaat over rouw en verlies, wanneer het gaat over een gevoel wat zeer dichtbij komt.

Wanneer dit het geval is, is het mooi om methodes in te kunnen zetten zodat er wel gesproken kan worden over de gevoelens en emoties van een persoon.

In mijn praktijk werk ik dan ook voornamelijk met creatieve werkmethoden. Vanuit mijn eigen verlieservaringen weet ik hoe moeilijk ik het vond om over mijn gevoelens en emoties te praten. Ik vond het zelf fijner om mijn gevoelens en emoties op papier te zetten door middel van tekenen of schrijven.

In mijn praktijk werk ik dan ook voornamelijk met deze manieren. Naast tekenen en schrijven maak ik ook gebruik van kleien. Klei is een materiaal soort wat helemaal helpt om dicht bij gevoelens te komen, dit doordat je echt contact gaat maken met de klei, je voelt en gaat erin.

Een andere manier (NLP-wandelcoaching) die ik veel inzet heb ik eerder al beschreven in een andere blog, deze kun je hier terugvinden.

Ik wil jullie meenemen in mijn praktijk en laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van creatief omgaan met rouwverwerking. Hiervoor heb ik een herinneringsboek gemaakt met de titel 'Vergeet mij niet'. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief kun je deze ontvangen. Je kan je hier aanmelden om het herinneringsboek te ontvangen.

Mocht je naar aanleiding van het herinneringsboek vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Lieve en warme groet van Jennifer.