Kattenleven: kleine prins Mukkes

Kattenleven: kleine prins Mukkes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In mijn vorige post- van erfbengel naar prins van de stadsjungle- heb ik jullie verteld over de eerste weken van mijn bestaan. Mijn weggelopen mama en die rare Friese mevrouw die me uren in een auto liet zitten.  Het is uiteindelijk goed gekomen hoor, met die nieuwe persoonlijk medewerker.   Hoe dat ging in het begin... 

Slapen kan ik heel erg goed! Dat had ik de eerste tijd ook wel nodig. Gelukkig gaf mijn persoonlijk medewerker me ook nog lekkere melk om extra te groeien. Ik was nog maar heul erg klein...

Zoals je ziet, ik ben ook direct begonnen met mijn spirituele ontwikkeling als zen-kater.  Alleen dat zen zijn lukt niet erg als er buiten allemaal leuke, spannende dingen gebeuren. Dan moet je je koppie er wel even bijhouden en dan kan Boeddha de kas in met z'n nep-orchidee!

De grootste afleiding was wel een grote zwarte vlieg die steeds tegen het raam vloog en zoemde als een malle. Dat zo'n beest niet snapt dat je niet door het glas kan vliegen. Zóóó stom. 

De stad leren kennen is best wel lastig als je nog binnen moet blijven of dat je alleen rondwandelt op een achterplaats waar je niet uit kan. Potjandriedubbeltjes, daar moet ik de komende tijd goed over nadenken: ontsnappen! Maar eerst op ontdekkingstocht door mijn nieuwe paleis.  Dat uiltje vond ik trouwens best eng... en die schoen met hak? Die rook wel lekker, daar snapte mijn persoonlijk medewerker helemaal niets van.  Die zei iets van zweetvoeten, geen idee wat dat is BTWBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou Mukkes, gezellig dat je over je avonturen vertelt.
| 00:20 |
Wat een bengeltje. Grappige foto's.
| 13:58 |
Dankjewel :-)
| 13:56 |
Wat heb je toch veel te ontdekken in dat huis, dus wacht nog maar even met de grote stad, kleine prins...
| 23:34 |
De ontdekkingstocht van Mukkes gebeurde helaas sneller dan ik had verwacht, maar daarover later meer :-)
| 13:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen