×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Kattenleven: kleine prins Mukkes

Kattenleven: kleine prins Mukkes


In mijn vorige post- van erfbengel naar prins van de stadsjungle- heb ik jullie verteld over de eerste weken van mijn bestaan. Mijn weggelopen mama en die rare Friese mevrouw die me uren in een auto liet zitten.  Het is uiteindelijk goed gekomen hoor, met die nieuwe persoonlijk medewerker.   Hoe dat ging in het begin... 

Slapen kan ik heel erg goed! Dat had ik de eerste tijd ook wel nodig. Gelukkig gaf mijn persoonlijk medewerker me ook nog lekkere melk om extra te groeien. Ik was nog maar heul erg klein...

Zoals je ziet, ik ben ook direct begonnen met mijn spirituele ontwikkeling als zen-kater.  Alleen dat zen zijn lukt niet erg als er buiten allemaal leuke, spannende dingen gebeuren. Dan moet je je koppie er wel even bijhouden en dan kan Boeddha de kas in met z'n nep-orchidee!

De grootste afleiding was wel een grote zwarte vlieg die steeds tegen het raam vloog en zoemde als een malle. Dat zo'n beest niet snapt dat je niet door het glas kan vliegen. Zóóó stom. 

De stad leren kennen is best wel lastig als je nog binnen moet blijven of dat je alleen rondwandelt op een achterplaats waar je niet uit kan. Potjandriedubbeltjes, daar moet ik de komende tijd goed over nadenken: ontsnappen! Maar eerst op ontdekkingstocht door mijn nieuwe paleis.  Dat uiltje vond ik trouwens best eng... en die schoen met hak? Die rook wel lekker, daar snapte mijn persoonlijk medewerker helemaal niets van.  Die zei iets van zweetvoeten, geen idee wat dat is BTW
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties