Carnavals outfit...

Carnavals outfit...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Volgend weekend begint de carnaval weer. Ik vind het altijd een crime om een goede outfit te scoren. Ik wil graag origineel zijn maar toch niet te ingewikkeld doen, en zeker ook niet te duur. Dit keer ben ik op pinterest gaan zoeken. Ik was eigenlijk op zoek naar iets van disney. Toen stuitte ik opeens op een Do it yourself vlinder die ik erg leuk vond.

Ik had afgelopen week nog in mijn verkleedkist gekeken wat daar allemaal nog inzat en daar was ik een zwarte poncho tegen gekomen. Toen ik deze foto zag leek me dat heel handig om te gebruiken.  Daarnaast had ik ook nog een koningsdag hemdje en een mariniers broek dus ook de oranje en witte stof zijn voorzien. Dit ga ik dus vanavond en woensdag proberen in elkaar te zetten. Ik zal het resultaat hier ook plaatsen voor de geïnteresseerden.  Wat ik wel al kon doen was mijn make-up uitproberen. Ik doe altijd voor de carnaval al een proef make-upje zodat ik niet op de dag zelf alles nog uit moet zoeken. Je ziet nu namelijk wel op de foto dat er ook zwarte vegen zitten waar ze niet horen maar ik ben blij met het resultaat. Het haar moet nog anders maar dat ga ik van de week nog even uitproberen. Ook weet ik nog niet wat ik met de voelsprieten ga doen. Het liefst zou ik een haarband met voelsprieten willen zodat ik ze niet op mijn hoofd hoef te tekenen.  Laat me weten wat jullie ervan vinden.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De make up was alvast gelukt.
| 19:12 |
Leuke outfit.Ik zou wel voor een haarbandje gaan maar verder mooi hoor
| 23:34 |
Leuk hoor. Er zijn erg mooie costuums en praalwagens. Dat vind ik nog mooi. Maar verder heb ik er niets mee. Vind het eerder voor velen een zuipfeest. Maar goed dat is mijn mening. Haha.
| 10:10 |
Wat een origineel idee! Erg leuke outfit!
| 21:08 |
Dat is origineel!
| 20:43 |
Super leuke outfit!
| 20:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen