Disneywall 2.0

Disneywall 2.0


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn disney wall project begint meer en meer vorm te krijgen. Heb op marktplaats een overheadprojector weten te bemachtigen die ik zaterdag op kan halen! Hier ben ik echt super enthousiast over. Ook heb ik bedacht dat ik het kastje wat ik laatst gewonnen heb ( daar heb ik ook een blog over geschreven) wit ga verven en ga gebruiken als oefen platform om te kijken hoe de overhead projector precies werkt en hoe ik het vorm wil geven, in wil schilderen etc. Het leek mij handig om dit niet op de muur te doen maar op mijn kastje. Als het dan mis gaat kost het minder tijd om het kastje even opnieuw te witten, dan wanneer ik een hele muur opnieuw moet schilderen.


Hieronder een foto van de overheadprojector. wat vinden jullie?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er goed uit! Ben benieuwd naar het resultaat!
| 09:50 |
Leuk idee! Ben benieuwd hoe het gaat worden
| 21:28 |
Dat wordt vast super mooi met dat ding!
| 00:35 |
Ja dat is inderdaad heel erg handig!
| 22:21 |
Ooh ja die is super handig inderdaad! Zou ik ook wel willen voor m'n volgende hippiebusjes haha ;)
| 16:23 |
Ik ben benieuwd hoe het gaat worden!
| 12:20 |
Oudje, maar zal het prima doen voor zo'n project. Ik gebruik wel eens een oude beamer hiervoor die ik eens voor 50 euro op de kop heb getikt. Handig is het wel in elk geval. Veel succes!
| 09:57 |
cool ding!!! ben beniewd naar je disney wall :)
| 00:23 |
Wel een heel erg leuk en creatief idee. Ben nu al benieuwd naar de resultaten.
| 19:44 |
Super gaaf ben benieuwd naar je creaties!
| 18:47 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen