×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Samen de mijlpaal van 5000 halen?


Er zijn vast meer mensen die een blog hebben die bijna de 5000 aantikt. Ik heb er zo eentje die blijft hangen rond de 4900. Het leek mij leuk als mensen die ook een blog hebben tussen de 4900 en de 5000 views,  hem hieronder delen zodat ik kan kijken of ik deze blog ergens kan promoten op een van  mijn social media kanalen. Andersom zou ik dan ook willen vragen of je wilt bekijken of je een deelplekje hebt ergens voor mijn blog. Misschien kunnen we op deze manier samen de mijlpaal halen. Laat ook even weten daarna of het gelukt is om deze mijlpaal te halen, en ik raad natuurlijk ook aan om andermans blogs die hieronder gedeeld worden ook te lezen. ( ze zijn namelijk niet zomaar aan de 4900 views geraakt).

Dit is mijn blog die nu op 4972 views zit. Ik ben benieuwd naar die van jullie!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts